2014/12/09

pienet joululahjat osa 9 - paketointia


Pitäähän ne pienet ja isommatkin joululahjat toki myös paketoida. Tänäkin jouluna luotan lahjojen paketoinnissa voimapaperiin ja paperinaruun, jotka molemmat voidaan käyttää uudelleen, polttaa huoletta tai laittaa paperinkeräykseen, jonne se tavallinen joulupaperi ei kelpaa.

 
Väriä lahjapaketteihin tuovat tänä vuonna vanhoista seinäkalenterista painellut ympyrät, jotka olen pujottanut paperinaruun. En raaski hävittää vanhoja kalentereita kauniiden kuvien vuoksi ja olen käyttänyt niitä muussakin askartelussa, mutta hyvin toimivat Muumi-kalenterin sivut ja Kanelimaan kalenteri lahjapaketeissakin!


Sen lisäksi, että ympyrät koristavat pakettia on niillä toinenkin funktio. Jokaisen ympyrän toisella puolella on nimittäin kirjan ja käännettäessä kaikki ympyrät toisinpäin paljastuu lahjansaajan nimi, kaksi kärpästä siis yhdellä iskulla!

-Piia

8 kommenttia:

 1. Tulipas kivoja paketteja. Täälläkin kierrätetään ja usein käärin vaikka vaan sanomalehteen ja ihan kivoja paketteja niistäkin tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanomalehteä olen minäkin käyttänyt ja siitäkin saa vähän jouluisempaa jos esimerkiksi painaa lehteen punaisia sydämiä tai kultaisia tähtiä! :)

   -piia

   Poista
 2. Mun lempiyhdistelmä paketoinnissa on myös voimapaperi ja mustavalkoinen paperinaru, mutta lasten mielestä paketit ovat kamalan ankeita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei lapset vielä ota kantaa pakettien ulkonäköön, tuskin niitä edes katsovat ennen kuin paperit on jo revitty pois! :D Mutta äidistä on kiva näperrellä ja siksi joka vuosi pitää keksiä jotain pientä kivaa paketteihin! ;)

   -piia

   Poista
 3. Oivallisia, simppeleitä ja tyylikkäitä paketteja :)

  VastaaPoista
 4. Voimapaperi ja erilaiset narut ovat minunkin lempparini paketoinnissa - tyylikästä jälkeä. Kiitos ympyrävinkistä, ihan loistava idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin ihan innoistuin noista ympyröistä ja niiden hyödyntämisestä ikäänkuin pakettikorttina! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.