2014/12/28

välipäiväfiilisteltyä

 
Joulu herkkuineen, lahjoineen ja reissuineen on tältä vuodelta paketissa ja muutamat viime päivät olemme nauttineet kotonaolosta ilman sen suurempia kiireitä. Olemme viettäneet joulunajan perinteisesti mieheni ja omien vanhempieni luona, mutta kyllä se kotiinpaluu vajaan viikon reissaamisen jälkeen on minulle monesti se joulun paras hetki. Kun kaikki kiire, häsellys ja jännitys on ohi, voi vain olla! Joulun jälkeen myös aina kutkuttelee ajatus, että ehkä sen ensi joulun voisikin viettää kotona.

 
Yleensä olen reissusta palaamisen jälkeen riisunut joulun kotonta hyvinkin pian. Nyt kuusi saa vielä rauhassa töröttää olohuoneessa vaikka pikkuhiljaa ne kaikista jouluisimmat yksityiskohdat saavatkin lähteä, lomani kestää loppaiseen saakka, joten onhan tässä vielä aikaa.


Tämäkin päivä taitaa mennä tutulla kaavalla sohvannurkassa neuloen, tosin sää on nyt sen verran kohdillaan, että yöpaita täytynee pian vaihtaa toppakamppeisiin ja on siirryttävä hetkeksi ulos nauttimaan ihanasta talvisäästä kun sellainen on viimein kuin tilauksesta tarjolla! Saatanpa tänään vielä myös sinne herkkupurkille eksyä ihan vaan sen kunniaksi, että numerot pyöristyvät tänään ensimmäistä kertaa kohti neljääkymmentä...hui! ;)

Aurinkoista sunnuntaita toivotellen!
-Piia

11 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia! Rauhallinen tunnelma ja kaunis värimaailma. Minkä värien tuo sohva luonnossa on, onko Adean Band? Itsellä kyseinen sohva haaveissa ja mielelläni kuulisin käyttökokemuksia! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sohva on luonnossa melko samanvärinen kuin kuvissa, hyvin vaaleanharmaa ja on siis Adean Band.
   Sohva on ollut meillä vasta jokusen kuukauden, joten kovin pitkältä ajalta käyttökokemuksia ei vielä ole, mutta tälläkin tuttavuudella voin kyllä suositella, on hyvä istua ja kaunis, erittäinen tyytyväinen olen valintaan! :)

   -piia

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Nyt vain tarvitsisi tuo mies saada ymmärtämään uuden sohvan tarve ;) Omasta mielestäni vanha sohvamme jatkuvasti paikoiltaan lähtevine tyynyineen olisi jo palvellut riittävän pitkään, mutya miehen mielestä se on vielä ihan hyvä...

   Poista
 2. Vinkistä päätellen saa toivotella onnea syntymäpäiväsankarille! :) Hauskaa synttäriä siis, ja mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea!
  -sirpa-

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää teillä! Synttärionnittelut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.