2014/12/06

pienet joululahjat osa 6 - Lento

 
Vaikka keittiössämme on hyvä yleisvalaistus kaappien päällä olevien loisteputkien muodossa niin varsinkin näin pimeimpään vuoden aikaan ruokapöydän päälle on kaivannut jotain lisävaloa, erityisesti mieheni, joka aamuisin sanomalehteä pöydän ääressä lukee.


Kun Himmeen "isä" Timo perheineen kävi muutama viikko sitten kyläilemässä, saatiin keittiön lisävalo ongelma ratkaistua. Timo toi nimittäin mukanaan testattavaksi, miltä hänen suunnittelemansa Lento-sarjan three pendant lamp keittiön pöydän päällä näyttäisi ja niin hyvältähän se näytti, että siihen se jäi! 
 
Lento-sarjan valaisimet ovat kauniita, simppeleitä ja ajattomia. Valaisimessa on suupuhallettu lasiosa ja alumiininen varjostin ja tietenkin se tärkein ominaisuus eli se valaisee hyvin kuitenkaan häikäisemättä. Vaikka valaisin sopii paikalleen hyvin ihan yksinäänkin, luulen, että tulemme kuitenkin myöhemmin hankkimaan sille kaveriksi sarjasta myös toisen valaisimen.

 
Kotimainen muotoilu ja design ovat myös hyvä vaihtoehto joululahjaksi. Kauniit käyttöesineet kestävät aikaa, ilahduttavat lahjansaajaa useita vuosia ja vaihtoehtoja löytyy moneen budjettiin. Jos itse olisi nyt pääkaupunkiseudulla, suuntaisin ehdottomasti Ornamon Design Joulumyyjäisille Kaapelitehtaalle tekemään kestäviä hankintoja pukinkonttiin! Myyjäisiltä löytyy myös Himmeen joulukauppa, jossa voi käydä Lentoa sekä muita Himmeen kauniita valaisimia ihailemassa ja ehkä myös omaan pukinkonttiin hankkimassa! Erityisesti näin itsenäisyyspäivänä kannattaa suosia suomalaista!
 
Hyvää itsenäisyyspäivää toivotellen!
-Piia

10 kommenttia:

 1. Vau, ihan mahtava valaisin. Tosi kaunis muotoilu ja ihan omiaan tuossa teillä. Rauhallista itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin sopii paikalleen kun nenä päähän! Ja Timo on kyllä lahjakas, kaikki Himmeet ovat ihan himmeen hienoja! :D

   -piia

   Poista
 2. Kaunis valaisin. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Himmeen valaisimet on kyllä tosi ihania! Rauhallista Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Voih! Kaunis valaisin. Kyllä teillä on aika ihania ystäviä, kun tuollaisia saatte testaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis se on ja ystävät ihania! Mukanaan siis lampun toivat, jotta voisimme testata miltä paikallaan näyttää, mutta ihan omaksi sen kyllä päädyimme ostamaan! :)

   -piia

   Poista
 5. The lamp is beautiful! I am looking for a lamp solution for my dining table at the moment. The litte "christmas tree" is really cute!
  Thank you for the inspiration.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I think so too! It´s from my friends brand called Himmee, you should definately check out their website for other lamps as well!

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.