2015/06/13

luova tauko


Blogin puolella on viime aikoina ollut hiljaiseloa ja itseasiassa koko tämä vuosi ollaan kirjoiteltu vähän verkkaisempaan tahtiin. Arki ja muu blogin ulkopuolinen elämä sen sijaan on pitänyt meidät molemmat kiireisinä ja kevät on tuntunut välillä vähän raskaaltakin. Onneksi edessä on kesä! Paula on jo aloittanut ansaitsemansa kesäloman, omani odottaa vielä muutaman viikon takana, mutta jos aika juoksee samaan tahtiin kuin on koko kevään mennyt, on oma lomanikin täällä silmänräpäyksessä!
 
Kevään aikana olemme myös pohtineet blogin jatkoa. Olemme kirjoittaneet piipadoota jo yli kuusi vuotta, ei ihan lyhyt aika! Blogista on tullut iso osa elämää ja se on tuonut mukanaan mukavia kokemuksia, uusia tuttavuuksia ja ihania ystäviä. Olemme päättäneet, että on nyt luovan tauon aika. Aika näyttää onko tauko viikon vai kuukauden mittainen, jatkammeko ja jos, yhdessä vai erikseen. Mutta mitä sitten teemmekin, tulemme siitä kertomaan! Nyt kuitenkin nautitaan kesästä!
 
-Piia

 

7 kommenttia:

 1. Nautinnollista, rentouttavaa ja luovaa kesää 😊

  VastaaPoista
 2. Ihan sama meno täälläkin. Hiljaista blogissa, kiirettä muualla. Ihanaa kesää molemmille <3

  VastaaPoista
 3. Ihan sama meno täälläkin. Hiljaista blogissa, kiirettä muualla. Ihanaa kesää molemmille <3

  VastaaPoista
 4. Oon itekkin tässä vuoden aikana todennut, että välillä pitää priorisoida ja luova tauko tosiaan tekee erittäin hyvää :) Ihanaa kesää tytsyt <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kesää ja toivottavasti palailette tauolta sitten syksymmällä. Lämpöjä odotellaan kovaasti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.