2014/12/23

pienet joululahjat osa 23 - kävystä asiaa


 
Alamme jo rauhoittua joulunviettoon. Lapsia jännittää vietävästi, ja eivät yksinkertaisesti kuulemma tahdo tai halua odottaa vielä yhtä yötä. Juuri laitoimme aluille muutamia askarteluprojekteja ajan kuluksi ja lupasin, että tänään temme yhdessä Rocky Roadia Piian reseptillä sillä välin kun isäntä käy vielä kaupassa.

 
Joulukuusen koristelimme eilen. Olemme yleensä pyhien aikaan niin liikkuvaista sorttia, että muovikuusi on meille helpoin vaihtoehto. Aikaisempina vuosina olemme koristelleet sen pääosin luonnonmateriaalein ja itse tehdyin koristein, mutta tänä vuonna olen yllättänyt itsenikin (ja ilahduttanut perheen muita jäseniä) taipumalla siihen, että joulussa voi olla kimallusta. Jouluväriksemme onkin valikoitunut hento roosa ja mintunvihreä. Blogia selailemalla tarkistin, että viime vuosi on menty kyllä tiukasti perinteisellä punavalkoisella, joten mikä lie mielenhäiriö tämä!

 
Eilen askartelimme vielä kimaltavia käpyjä. Käytin näihin askartelulaatikosta löytyneitä tarpeita eli decoupage-lakan loppuja ja roosaa glitteriä. Tekniikka oli sama kuin tässä glitterillä kuorrutetussa pullossa. Lakan ehdoton hyöty on se, että se ikäänkuin sulkee glitterin sisäänsä, jolloin se ei varise kovin pahasti. Herkuttelin myös ajatuksella, että kuorruttaisin glögipullon glitterillä, mutta se taitaa jäädä ensi joulun toteutukseen. Kokeilkaahan se ihmeessä!

 
Omaksi joululahjakseni hankin Stockan herkkuosastolta Lindtin suklaapalloja. Nämä menevät varmasti jo ensi yönä paketoidessani perinteisesti lahjoja viimetingassa. Markettien valikoimista en harmikseni ole löytänyt kuin peruslindtejä ja harmittelinkin, etten ostanut näitä irtosuklaita enempää. Myös ostamani Lindtin appelsiinisuklaapallot napsin jo paluumatkalla.
 
-Paula

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.