2014/11/18

hotellien aatelia Tampereella


Kädentaidot-messujen viikonloppuna saimme mahdollisuuden yöpyä Tampereella mielenkiintoisessa hotellissa. Sokos Hotel Tammer on maamme kolmanneksi vanhin hotelli ja se sijaitsee aivan Tampereen keskustassa mahtavissa maisemissa Tammerkosken varrella. Rakennus on museoviraston suojelema ja uudistukset on tehty harkiten talon arvolle sopivasti.

  
Hotelli edustaa Sokos Hotellien SOLO-konseptia ja oli tyyliltään täysin erilainen kuin mitä normaalisti Suomessa olemme käyttäneet. Useasti tulee valittua neutraali ketjuhotelli rautatieaseman vierestä ihan keskustassa ja tällaiset helmet ovat jääneet valitettavasti välistä. Kerrassaan loistava hotelli, jossa oma linja näkyi viimeistä yksityiskohtaa myöden harkituissa päätöksissä.

 
Hotellin palvelu oli myös aivan ensiluokkaista lähtien vastaanoton avuliaasta henkilökunnasta ja jatkuen tarjoilijoiden rivakkaan palveluun. Aamupala tarjoitiin korkeassa Tammerin salissa, mikä oli jo itsessään ilahduttava yllätys, minkä lisäksi kahvi ja tee tarjoiltiin pöytään. Salissa järjestetään myös suuria juhlia, mikä selittää tilan komeuden.


Täytyy sanoa, että majoitusvaihtoehto kruunasi koko viikonloppumme. Hotellissa pystyi melkein aistimaan menneiden aikojen glamourin, jota viikonloppu meille muutenkin oli: pieni hengähdyshetki kaukana arjesta samanmielisten aikuisten seurassa.
 
Kiitos Tampere ja hotelli Tammer: kunnes kohtaamme jälleen!

-Piia & Paula

*blogiyhteistyö piipadoo + Sokos Hotel Tammer

6 kommenttia:

 1. Mun minipannukakkujen hehkutus alkoi totisesti tuntuun just tosi juntilta :D Vau mikä hotelli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei suinkaan! Eri hotelli eri tilanteeseen. Helposti varaisin Ilveksen viikonloppureissulle kaveriporukalla tai vaikkapa työreissulla ja minipannukakut kuulostavat hyvälle! Tammeriin voisin palata vaikka joskus mieheni kanssa, jos saisimme harvinaisen vapaan viikonlopun järjestettyä.

   -Paula

   Poista
 2. Hotelli Tammer on kyllä loistava vaihtoehto. Nimenomaan erilaisuutensa puolesta! Ihanaa, kun Suomesta vielä löytyy tällaisia vanhoja hotelleja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti hyvä, että on tälläisiäkin vaihtoehtoja tarjolla! Jotenkin Suomessa tulee herkästi valittua se perushotelli ja ulkomailla sitten näitä persoonallisempia vaihtoehtoja, pitäisi muistaa, että Suomestakin niitä löytyy!

   -piia

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikös, suosittelen jos on yöpymisen tarvetta Tampereella!

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.