2014/11/12

nurmilintu

 
Etsiskelin viime viikolla jotain nopeaa ja helppoa neulottavaa junaan ja koulutukseen ja törmäsin ensimmäistä kertaa tähän ihanaan Nurmilintuun. Kaapista löytyi kolme kerää erääseen ikuisuushameprojektiin varattua Dropsin Fabelia ja niistä syntyikin nyt sitten huivi!


Ihastuin ohjeeseen aivan valtavasti, simppeli ja vaivaton ja lopputuloksena kauniin muotoinen huivi. Alkuperäisessä ohjeessa huivia on raidoitettu pitsikierroksin, mutta pitsineuleet eivät ole vahvuuteni, joten päätin jättää ne pois ja minusta malli toimii hyvin ilman niitäkin. Takuuvarmasti ei viimein Nurmilintu jonka neulon, seuraavan ajattelin tehdä jostain paksummasta ja muhkeammasta langasta, sitä siis ainakin kässämessujen ostoslistalle! :)
-Piia

10 kommenttia:

 1. Mä olen miettinyt ihan samaa, jos jättäisi pitsi pois :) kaunis huivi silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta toimi ihan hyvin ilmankin, mutta ehkä sitä voisi joskus itsensä haastaa ja kokeilla myös pitsin kanssa :)

   -piia

   Poista
 2. Kaunis huivi, on tehtävien listalla....

  VastaaPoista
 3. Lovely scarf, wonderful colours!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
 4. Tämä huivi on ehdottomasti todo -listallani, niin monta nättiä toteutusta olen siitä nähnyt. Myös tämä pitsitön versio on kaunis :-). Miten Fabel toimii huivilankana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fabel on minusta kivaa neulottavaa ja ihan ok huivissa, mutta jos herkkäihoinen olet, niin onhan se merinoon tms. verrattuna karkeampaa ihoa vasten, itselläni kyllä toimii ilman ongelmaa. Kässämessuilta tarttui mukaan Dropsin Nepalia josta seuraavan version, ehkä jopa pitsien kanssa, ajattelin tehdä! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.