2014/11/03

tulossa kässätreffit


Vaikka marraskuuhun kuuluu pimeyttä ja sadetta, niin luvassa on myös jotain piristävää, mukavaa ja pitkään odotettua, sillä Tampereella järjestetään perinteiseen tapaan marraskuun puolivälissä Euroopan suurimmat käsityömessut, jonne mekin olemme menossa.
 
Olemme muutamana vuonna osallistuneet messuilla järjestettyyn blogikahvilaan haastateltavina, mutta tänä vuonna messuilla on ohjelmassa jotain entistäkin mukavampaa! Olemme nimittäin muutaman muun käsityöbloggarin kanssa jo pidempään suunnitelleet omalta osaltamme pientä ohjelmaa messuille.
 
Lauantaina 15.11. klo 14-16 järjestämme porukalla messuilla kässätreffit ja olisi ihan huippua nähdä juuri sinutkin siellä! Kässätreffejä varten meille on varattu tilaa  messukeskuksen pääaulan 2.kerroksessa sijaitsevasta kahvila Rigasta. Paikalla on meidän piipadoolaisten lisäksi Eilen tein-blogin Hanne, Hupsistarallaa-blogin Terhi, Pizzicato-blogin Päivi sekä Handmade Hippu-blogin Emmi. Mukavan yhdessä hengailun lisäksi kässätreffeillä on luvassa myös muutama ihan huippumahtava arvonta josta myöhemmin lisää!
 
Jos siis suuntana on marraskuun puolessa välissä Tampere ja kässämessut, niin pistähän kalenteriin myös kässätreffit muistiin ja käy halutessasi klikkaamassa itsesi  myös tapahtumaan mukaan facebookissa.

-Piia & Paula

8 kommenttia:

 1. No, aika hauska idea. Laitetaanpa kalenteriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin hauska, että saatiin tämä aikaiseksi! Toivottavasti pääset mukaan! :)

   -piia

   Poista
 2. Onpa hyvä idea! Itse vielä pohdin tulenko lauantaina vai sunnuntaina, mutta olisi kyllä kiva tulla tuollaiseen tapaamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti valitset sitten lauantain! :)

   -piia

   Poista
 3. Voi harmi, kun ei ole nyt Tampereen reissua tiedossa. Messut kiinnostaa ja noi kässätreffit on tosi hyvä idea !! Pitäkää hauskaa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, uskon, että hauskaa tulee ja toivottavasti myös jatkoa, sitten mukaan! :)

   -piia

   Poista
 4. Harmi,kun meen jo perjantaina😒 Ois ollut kiva käväistä treffeillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, ettei osunut nyt päivä kohdalleen! :/ Mutta toivottavasti jatkoa seuraa! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.