2014/11/16

kässämessupoimintoja

 
 kuvittaja Pia Westerholm
 
Taikin opiskelijapoika, jonka nimi valitettavasti unohtui


 
 
 
 
 
 
 
Ei Tampereen Kädentaidot-messuja suotta käsityöalan ykköstapahtumaksi sanota, sillä sitä se on! Tänä vuonna kolme hallia oli täynnä inspiraatiota, niin valmista ostettavaa kuin materiaalia omaan tekemiseen. Meidän aikataulu messukierrokseen oli tänä vuonna aika tiukka ja varmasti paljon ihanaa nähtävää jäi huomaamatta ja osastoa kiertämättä, ja ehkä myös onneksi ostosta ostamatta! ;)
 
Tähän kuvapläjäykseen on kerätty joitakin poimintoja valtavasta messutarjonnasta ja tuotteista, jotka omaan ostoskassiin tarttuivat tai joista voisi vaikka joulupukille vinkata. Unohtamatta tietenkään Kässätreffejä, jotka yhdessä Hannen, Terhin, Emmin ja Päivin kanssa järjestimme! Aivan mahtava porukka oli kanssamme treffeilemässä, kiitos ihan jokaiselle! Toivottavasti tästä saadaan perinne ja tapahtumaa voidaan kehittää eteenpäin! Iso kiitos myös sponsoreille upeiden arvontojen mahdollistamisesta sekä messuille hyvästä yhteistyöstä!
 
Messupostauksia on varmasti luvassa vielä lisää ainakin upeasta hotellista, jossa saimme mahdollisuuden yöpyä sekä tietenkin kaikista niistä ihanista langoista, joita messut olivat pullollaan!
 
-Piia & Paula

2 kommenttia:

 1. Kiva kun pääsee messuille toisten blogien kautta:)
  Mukavalta näytti ja paljon siellä oli kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin on mukava lukea toisten messukertomuksia ja heidän poimintojaan, tosin joskus saattaa vähän harmittaa, jos joku huippu juttu on mennyt itseltä ohi, mutta onneksi messut tulevat taas ensi vuonna uudestaan! :D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.