2014/11/16

saatoin vähän rakastua

 
Tai no oikeastaan en ihan vähääkään vaan ihan valtavasti! Nimittäin tähän messuilta ostamaani ristipistikeksiin, joka oli heti kotiin päästyä saatava työn alle ja josta en maltannut olla heti kirjoittamatta. Ristipistokeksi on minulle uuden tuttavuuden Åsa Broon yksi ihastuttavista tuotteista, joka minusta on yksinkertaisuudessaan lähes nerokas. Rei'ietty vaneripala, johon voi taiteilla oman mielensä mukaisen kuvion!


Tuote on paitsi kotimainen, se oli myös kohtuuhintainen ja valmista keksiä voi käyttää esimerkiksi kaulakoruna taikka joulukuusenkoristeena! Ja kun kuvio tai värit alkavat kyllästyttämään, voi pistelemänsä kuvion purkaa ja tehdä uuden, aivan loistavaa! Ainut mikä jäi harmittamaan on etten ostanut näitä enempää!
 
Handanten osastolla, jossa Åsan tuotteita myytiin, oli monta muutakin loistavasti oivallettua tuotetta, jossa vanha käsityöperinne oli tuotu hienosti nykypäivään, yksi niistä jo edellisessä messupoimintapostauksessa vilahtanut vuoden 2014 uutuustuotteeksi valittu nauhapirta, joka sekin oli pakko omaksi hankkia. Ja jos ei nauhapirtan teko onnistu, voi sitäkin käyttää kauniina kaulakoruna! Aamulla onkin edessä iso ongelma, laittaako kaulaan ristipistokeksin vai nauhapirran!
 
-Piia

16 kommenttia:

 1. Mäkin kävin ostamassa tänään vielä tuon keksin! Nyt pitäs vaan keksiä mitä keksiin keksis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin ihana, edelleen ihan in looov! <3

   -piia

   Poista
 2. No onpas kiva ja kiva idea myös. Kaikista mukavimmat jutut ovat yleensä kaikista yksinkertaisimpia! -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! :D Miä innostuin tästä kyllä ihan hurjasti!

   -piia

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Toivottavasti tulisi nettikauppa näille ja muillekin Åsan tuotteille!

   -piia

   Poista
 4. Voi hitsi onpa hieno! Saakohan noita ostettua jostain nettikaupasta tms.? En itse päässyt tänä vuonna messuille. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteilla ei ainakaan vielä näytä olevan nettikauppaa, mutta varmaan kannattaa olla suoraan yhteydessä Åsaan jos vaikka saisi siten tilattua! :)

   -piia

   Poista
 5. Kiitos bloggauksesta! Tämä oli mulle entuudestaan tuntematon juttu, mutta nyt täytyi kokeilla, kuinka tuollainen ristipistokeksi syntyisi kotiverstaalla. No, kokeilun kanssa kävi niin ja näin... Nettikauppaa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että innoistuit ihan itse kokeilemaan keksin tekemistä! :) Kannattaa laittaa suoraan Åsalle sähköpostia jos haluat näitä itsellesi tilata, luulen että onnistuu niin! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.