2014/11/27

kuusi, kortti ja kalenteri


Ensi viikolla se joulunodotus sitten toden teolla alkaa ja kotiin hiipii pikkuhiljaa enemmän ja enemmän jouluisia juttuja. Keittiön pöydälle on asettunut pieni kuusentaimi, jonka mieheni ja poikani saivat mukaansa käydessään Keski-Suomen museolla metsäpäivillä. Taimi oli pakattu hauskaan, kapeaan pahvilaatikkoon ja olivat lupailleet, että kuusi säilyy istutettuna ruukkuun talven yli ja sen voi kesällä sitten istuttaa vaikka metsään.


Viime vuotiseen tapaan tilasin jääkaapin oveen taitavan Hanna-Riikan joulukalenterin. Moista ihanuutta ei voi millä tahansa kiinnittää, joten oli tehtävä muutama fimo-magneetti ihan vaan kalenterin kiinnitystä varten! Samassa paketissa tuli kaunis havut-kortti, joka oli sekin seinälle pienen joulukoristeen kanssa heti laitettava.
 
Pienin askelin joulua kohti siis mennään! Pikkujoulukausi käynnistyy huomenna ja ensimmäinen luukku kalenterista avataan maanantaina, vielä kun vähän lunta sataisi!
 
-Piia

6 kommenttia:

 1. Ihana kuusi! Ei ihan samanlainen kuin kaikissa muissa blogeissa, huonekuusi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo on ihan huippusöpö ja meillä on näitä itseasiassa kaksi. Ja löytyy kyllä myös se huonekuusikin. Mitä enemmän kuusia sen parempi! ;)

   -piia

   Poista
 2. Mistä tuo keräilyalusta on hankittu? Fimo-magneetit on kivan siroja. Pitääpä laittaa muistiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti muista mistä Paula nämä hankki, sain siis Paulan tilauksen siivellä itselleni muutaman ja siitä taitaa olla jo pari vuotta. Minusta samantyylisiä taitaa olla tarjolla esim. Granitissa.
   Fimo on kyllä ihme ainetta, siitä saa tehtyä vaikka mitä! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.