2014/11/11

kässätreffeillä arvotaan

 
 
Tampereen kässämessut ovat enää muutaman päivän päässä ja lauantaina päästään sitten viimein kässätreffeilemään! Treffejä on jo aika tovi suunniteltu, joten onkin erityisen huippua, että meidän järjestäjien lisäksi muutama muukin on treffeille mukaan ilmoittautunut! Ja se jos mikä kannattaa! Loistavan seuran ;) lisäksi tarjolla on nimittäin huippumahtavia arvontoja!
 
Olemme saaneet upeita arvontapalkintoja seuraavilta yrityksiltä, jotka messuiltakin löytyvät; Paapii Design (messupaikka C 608), Ullakko (messupaikka A 1284), Silmu&Solmu (messupaikka C 504), Suomen lanka (messupaikka A 1125), Novita (messupaikka C 929), Titityy (messupaikka A 529), Käpynen (messupaikka C 608), Ikasyr (messupaikka C 608), Succaplokki (messupaikka C 819), Tukuwool (messupaikka C 819) ja Kerä (messupaikka C 426).
 
Treffien aikana arvommekin ei yksi, kaksi vaan kolme ihan megaluokan pakettia, jotka sisältävät niin lankaa, kankaita, puikkoja, tarvikkeita ja lehden eli vaikka sun mitä kauniiseen kassiin pakattuna! Arvontapaketit ovat kyllä niin makoisat, että vähän melkein harmittaa, että itse emme tähän arvontaan osallistumaan pääse... Mutta tule sinä! Paketit arvotaan noin puolen tunnin välein sillä hetkellä paikalla olijoiden kesken eli ensi lauantai 15.11. klo 14-16, Tampereen messukeskus, pääaulan 2.kerros ja kahvila Riga, nähdään siellä!
 
-Piia & Paula

4 kommenttia:

 1. Voi, tämä kuulostaa niin ihanalta! Harmi, että olen menossa messuille jo perjantaina. Ehkä sitten ensi vuonna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! :/ Toivotaan, että treffit onnistuvat ja jatkoakin sitten seuraa! :)

   -piia

   Poista
 2. Kaitpa sitä tarttee vaan uskaltautua paikalle, ihania paketteja kuulostaa olevan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti paikalle, ei meitä tarvitse pelätä! :D Ja arvontapaketit on kyllä ihan huikeita, ihan jo niiden takia kannattaa tulla! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.