2014/10/26

ihan pikkuisen jo joulua

 
No onhan jouluun vielä aikaa, aika tarkkaan kaksi kuukautta. Mutta toisaalta, enää kaksi kuukautta, joten sillä verukkeella tänä viikonloppuna meille tuli jo kotiin ihan pikkuisen joulua huonekuusen muodossa.


Minä en ole onnistunut pitämään huonekuusta hengissä vuoden ympäri ja toisaalta, se on minusta niin jouluisen oloinen, että en ole ihan varma haluisinko sitä keskellä kesää edes katsella. Mutta nyt oli jo hyvä aika hankki taas sellainen! Ja tietenkin siihen piti heti muutama koristekin askarrella. Itse asia koristeiden askartelu oli yksi syy miksi kuusen jo ostin, sillä halusin päästä testaamaan ideaa näistä fimokoristeista.
 

Yleensä kotimme joulun värimaailma on ollut hyvin valkoinen, mutta tänä vuonna valkoinen taitaa saada rinnalleen näitä vihreä, harmaan ja hailakan persikanpunaisia sävyjä. Ei ehkä perinteisin joulun väripaletti, mutta minusta ainakin tuohon pikku kuuseen hyvin sopivat. Jokos siellä on aloitettu joulun fiilistely  vai vieläkö malttaa odottaa?
 
-Piia

12 kommenttia:

  1. Aika veikeitä on :) Mulla oli viime jouluna huonekuusi, annoin sen joulun jälkeen isälle ja äidille. Siellä se on hengissä edelleen, ja kasvanut kovin. Tohtisikohan pyytää jouluksi takaisin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viet vaihdossa jonkun toisen kukan sinne hoitoon! ;)

      -piia

      Poista
  2. Huonekuusesta haaveilen :) Hienot koristeet ! Itse en oikein ole jouluihminen mutta lapset tuo sen joulun meidänkin kotiin ja sydämiin...Meidän joulu väri on punainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina! Minä olen aina ollut jouluihminen mutta kyllä lasten myötä joulu on taas vielä enemmän joulu!

      -piia

      Poista
  3. Nuo on kyllä niin kivoja! Olis kiva tehdä itsekin fimosta jotain lasten kanssa ja ei tuollainen huonekuusikaan yhtään paha olis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Fimo on kyllä mukavaa, meillä lapset tykkää askarrella sillä kovasti, vielä kun keksisi kaikille tekeleille jotain käyttöä ;)

      -piia

      Poista
  4. Aivan ihanat koristeet! Mä taidan matkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna, ei muuta kun omia tekemään! :)

      -piia

      Poista
  5. Tosi kivat! Laitoin eilen vähän jo joulua, en vaan voinut enää vastustaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Luulen, että minäkin saatan jotain pientä joulua lisää heti laittaa kun vaan noista halloween hömpötyksistä päästään eroon.

      -piia

      Poista
  6. Hei! Ihana kuusi! Mistäs löysit moisen? Olen itsekin suunnitellut hankkivani huonekuusen, mutta mistähän näitä saisi edullisimmin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin kuusen täältä Jyväskylästä Viherlandiasta, maksoi parikymppiä, sen hintaluokkaisia taitavat kaikkialla olla.

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.