2014/10/12

matkan helmet


 
Viisi päivää Kööpenhaminassa takana. No, oikeastaan vaikka reissussa olin viisi päivää, ehdin käytännössä siirtymäpäivien välillä nauttia kaupungista kolmisen päivää. En pitkästytä teitä kuvilla Kööpenhaminasta kahdestakaan syystä. Ensinnäkään siksi, että työreissulla suurin osa kuvista olisi kokoustilojen sisältä. Toiseksi siksi, että SASin matkatavarakäsittelijät sattuivat pitämään tulopäivänämme työnseisauksen, minkä takia matkalaukkumme jäivät jumiin kentälle ja vietin ensimmäiset kolme päivää ilman matkatavaroitani, mukaanlukien kamerani. Lykäsin nimittäin ruumaan melkein kaiken, mukaanlukien meikit ja vaatteet, kun kerran laukussa tilaa oli, että sain matkustaa kevyesti pelkkää käsilaukkua kanniskellen. Ei kai noin lyhyellä lennolla mitään voi sattua, ajattelin taas. No, opinpahan läksyni. Ehkä.
 
 
Sen sijaan esittelen ostokseni. Suosikkiputiikkejani Kööpenhaminassa eivät ole kalliit merkkiliikkeet tai nimekkäät tavaratalot vaan iso sekatavarakauppa Søstrene Grene. Se on pitkälti Tigerin tyylinen kauppa, mutta Vihreät sisarukset myyvät ehkä enemmän pikkutavaraa. Harmin paikka, että liikettä ei ole Suomessa. Senpä takia paikassa iskee usein hamstraaminen. Siitä huolimatta kotiin palattua tuntuu taas siltä, että miksi ihmeessä en ostanut enemmän!
 
 
Tämä vanerinen korurasia ja helmet maksoivat kourallisen kruunuja ja niistä syntyi jo hotellilla ensimmäinen koruja lohdutukseksi, kun omat vaatteet olivat lentokentällä.
 
-Paula

10 kommenttia:

 1. Äääh miten ihana rasia! Ja nuo helmet <3, mitä matskua ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä! Ja miten en taaskaan tjunnut ostaa enemmän? Olisi saattanut olla ottajia lähistöllä ;) No, ensi kerralla lähden tyhjän matkalaukun kanssa, kun niillä omilla tavaroillaan mitään kuitenkaan tee. Helmet ovat puuta, porsliinia ja korkkia.

   -Paula

   Poista
 2. Voi kettu mikä tuuri matkalaukun kanssa! Mä olisin saanut hepulin. Kivat tulkkarit olit kuitenkin löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatoin vähän hepuloida, kun KAIKKI kamat oli siellä laukussa ja piti mennä työtapaamisiin. Eniten harmitto ehkä just kamera, jota toki ei SAISI ruumaan pakatakaan...

   -Paula

   Poista
 3. Ihania! Mulla on sama lemmparikauppa Köpiksessä ja niin tunnistan itsestäni tuon hamstraamisen. ;) Voi mikä tuuri noiden matkatavaroiden kanssa! Ja vielä työmatkalla... Toivottavasti vakuutus korvaa, niin et sait ostaa uusia vaatteita, yms? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Ja silti en ostanut tarpeeksi :/

   Lentoyhtiön pitäisi korvata noin satanen, mutta katotaan miten käy. Eikä silläkään tosiaan saanut edes paljon mitään!

   -Paula

   Poista
 4. Ihana pikku rasiallinen täynnä aikuisten aarteita! Olisi kiva nähdä enemmänkin ostoksiasi, olen lähdössä Köpiksen joulumarkkinoille ensi kuussa ja matka on samalla ensimmäinen Köpisvierailuni. :) Juuri tämmöisiä ihania löytöjä olen toivonut kohtaavani reissulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista siis vierailla tässä liikkeessä. Muutkin "löytöni" ovat tuolta samasta kaupasta ja enemmänkin olisin ostanut, jos olisi ollut laukussa tilaa (tai edes varmuus siitä, että on laukku, johon tuliaisia pakata).

   -Paula

   Poista
 5. IHANIA helmiä! Ja rasia myös. Kylläpä nyt iski vähän hinku Kööpenhaminaan.

  Ja varsin ihana blogi teillä on myös. Olen tainnut instagramin kautta jo aiemmin tänne eksyä, mutta vasta nyt jäi tutkailemaan paremmin. Vaikuttaa vallan inspirovalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kööpenhamina on aina pienen vierailun arvoinen!

   Tervetuloa blogiinkin.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.