2014/10/31

halloween kemut


Meillä juhlittiin eilen hieman ennakkoon poikani 5-vuotissynttäreitä. Henkilökohtaisesti en juurikaan halloweenista perusta, mutta tuntuu olevan lapsille kova juttu ja kun juhlat juuri halloweenin aattoon osuivat niin sillä teemalla sitten mentiin. Erityistä pukukoodia ei ollut, mutta herkut ja ohjelma valittiin tämän teeman mukaan.


Kaupasta saa valmiina jos jonkinlaisia koristeita ja karkkeja ja näitä meilläkin hyödynnettiin. Muutaman pintereistä bongatun idean toteutin kuitenkin itse leipomalla, toinen oli valkosuklaalla kuorrutetut pretzelit ja toinen mokkapalat, joiden päällä oli vaahtokarkkikummitukset.
 

Ohjelmaksi olimme rakentaneet noidan "työpisteen", jossa oli erilaisissa purkeissa ja pussukoissa jännää kokeiltavaa rohkeimmille. Purkeista löytyi muun muassa matoja eli keitettyä spagettia, limaa joka oli keitetty vedesta ja perunajauhosta, karkkiväreillä värjättyjä "myrkkyjä" sekä vaahtomuovista leikattuja hiirenpapanoita, joiden seasta löytyi myös pieniä karkkipusseja. Hauskaa huvia koko porukan mielestä ja lima varsinkin oli erityisen jännää!
 
Halloweenin juhliminen jatkuu tänä iltana Paulan luona halloween diskon merkeissä ja huomenna vietetään synttäreiden toinen osa, kemuja kemujen perään, mutta sehän on vaan mukavaa! Hauskaa halloweenia sitä viettäville ja mukavaa viikonlopun alkua!
 
-Piia

4 kommenttia:

  1. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.