2014/10/23

työhuoneessa

 
Tiedättehän ilmiön kun yksi muutos johtaa toiseen ja se taas kolmanteen ja niin edespäin. Kuten kirjoittelin, sunnuntaina tehtiin muutaman isomman huonekalun paikanvaihdos, joka aiheutti oikean lumipalloilmiön ja se johti myös työhuoneeseen saakka.
 
 
Työpöytä oli ollut jo jonkin aikaa pienen telkkarin valtaama jota käytettiin myös pöytätietokoneen näyttönä. Tai ainakin tämä oli tarkoitus, tosiasiassa telkkaria ei kukaan katsonut eikä tietokonettakaan käytetty. Nyt pöytäkone poistettiin käytöstä ja telkkarille löytyi huonekalujen vaihdoksen myötä paikka makuuhuoneesta. Työpöydälle saatiin tilaa ja sen ääreen mahtuu nyt sekä läppärin että ompelukoneen kanssa.
 
 
Työhuone miellyttää nyt myös visuaalista silmääni. Työhuone on olohuoneen vieressä ja kun huoneessa olevat pariovet ovat pääasiassa aina auki, on johtoviidakko ja muu eletroniikka, josta en juurikaan välitä, ollut aina silmissä. Ei enää ja siitäkös olen iloinen!
 
 
Aulassa ollut Färg & Formin Pumpkin valaisin löysi sekin uuden paikka pöydältä. Pöydälle asetin myös vanerilaatikon, joka oli erään lahjan pakkauslaatikko. Sopii minusta tuohon hyvin ja taustaseinä tarjoaa mahdollisuuden vaikka muistilappujen liimailuun, jota muuten ei olisi.
 
 
Makuuhuoneessa ollut vanha puutuolikin palasi taas aiemmalle paikalleen hyllyn viereen. Työhuone onkin sekoitus uutta ja vanhaa, jossa on sopivasti sekaisin niin Uhanan postikortteja kuin Ebba Masalinin koulutaulu, vanhoja tuoleja ja uudempia huonekaluja, sekamelska josta tykkään kovasti varsinkin pienten näiden pienten muutosten myötä. Mitäs sinä sanot?
 
-Piia

14 kommenttia:

 1. Kauniin rauhallinen värimaailma huoneessa! :-)

  VastaaPoista
 2. Tosi nättiä. Tuolla kyllä kelpaa tehdä hommia - seesteinen ilmapiiri tosiaan!

  Erityistä ihalua herättää nuo vanhat tuolit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maru! Vielä pitäisi vain oppia tuohon työpöydän ääreen asettua ruokapöydän sijaan! ;)

   -piia

   Poista
 3. Tää huone on aina ollut mun lempihuone teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siun pitää tulla sinne kuluttamaan sohvaa useamminkii! <3

   -piia

   Poista
 4. Ihanan seesteinen työhuone, kaunis väripaletti ja miten upeat vanhat tuolit.

  Heitin teille värihaasteen blogissani:
  http://talopihkala.blogspot.fi/2014/10/five-colors-yellow.html#.VEk8qBZ-WSo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! :) Ja kiitos haasteesta, kerrankin päätin tarttua siihen heti!

   -piia

   Poista
 5. Ompa näppärän kokoinen työpöytä! Oi ja Domus on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on sellainen jämistä koottu, mutta hyvin toimii! :) Ja Domus on kyllä ihan huippu! :)

   -piia

   Poista
 6. Ihanan näköistä, kyllä siellä kelpaa! Mä aina vaan haaveilen tuollaisesta opetustaulusta, jospa sellainen mullekin vielä joskus eteen osuis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra! <3 Opetustaulut on kyllä kauniita, erityisesti tykkään näistä mustapohjaisista. Äitini osti tämän minulle monta vuotta sitten jostain koulun jäämistöstä, silloin olivat vielä edullisempia kun mitä näistä nyt pyydetään.

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.