2014/10/25

värihaaste - keltaista ja vihreää


Saimme upeaa Pihkala-blogia kirjoittavalta Maijalta alunperin Syhinä-blogista lähtöisin olevan viisi väriä haasteen, jossa tarkoituksena on löytää kodista viisi väriä ja tehdä viikon ajan jokaisena arkipäivänä postaus yhdestä väristä. Koska meitä on kaksi kirjoittaa ja kaksi kotia, tehdään haaste hieman eri tavalla ja yhdistetään yhteen postukseen muutama väri. Minä valitsin ensimmäiseksi väreikseni keltaisen ja vihreän.
 
 

 
Astioiden lisäksi keltaista löytyy erityisen paljon lastenhuoneista. Myös sinapinkeltainen on väri, joka kiehtoo tällä hetkellä kovasti, isoa pintaa tuosta sävystä on puikoilla tulossa, ehkä tuttuun turvalliseen tapaan tyyny tai sitten jotain muuta.
 
 
Sekä keltaista että vihreää löytyy molempia Lapuan Kankureiden viltistä, jonka sain viime talvena syntymäpäivälahjaksi. Tuo viltti on sekä kaunis, mutta myös aivan valtavan lämmin!
 
 
 
Vihreää kotona on luonnollisesti viherkasveissa, myös työhuoneen tukaani-kankaisesta verhosta löytyy hailakka vihreän sävy, josta tykkään kovasti. Muutama vihreä astiakin on kirpputorilta kotiin kulkeutunut.
 
 
 
Pienestä kortista makuuhuoneen seinällä sekä blogissa usein nähdyssä olohuoneen ruokapöydän astelmassa löytyy niistäkin eri sävyisiä vihreitä. Yllätyksekseni olen huomannut pukeutuvanikin tänä syksynä vihreään. Ei mikään lempivärini, mutta ihmeellisesti sitä on sekä kotiin että vaatekaappiinkin hiipinyt.
 
Tämä haaste on tainnut kiertää jo monella, mutta en muista varmasti joko Talosanomien Jenni on tähän tarttunut.
 
Nyt rauhallisen lauantai-illan viettoon. Vähän harmittaa, että pian alkavat Indiedaysin Blog Awardsit jäävät tänään väliin, mutta toivottavasti ensi kerralla sitten mukana! Ihanaa iltaa kaikille ja hyviä bileitä kaikille kemuihin osallistuville!
 
-Piia
 

4 kommenttia:

 1. Tämä on niin mukava haaste ja mielelläni näen muiden värejä ja itsekkin olen tätä nyt muutamasti jo kirjoittanut. Kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! :) On kyllä hauska haaste, mukava bongailla värejä omasta kodista ja katsella muiden värilöytöjä, täytyy tulla kurkkaamaan sinunkin värit! :)

   -piia

   Poista
 2. Ihania juttuja. Minulle kantautunut samoja vihreitä laseja kirppareilta. Olen ymmärtänyt että ovat vanhoja sulatejuustopurkkeja, onko sinulla tietoa siitä olenko oikeassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä vihreät lasit ovat täällä blogissa aiemminkin vilahtaneet ja silloin joku taisi kommentoida että vanhoja sulatejuustopurkkeja ovat eli varmaan ihan oikeaa tietoa! :) Aika hauskoja, paljon kivempia kuin nykyiset purkit!

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.