2014/09/01

vauvakuumetta?

 
Photo by Jouni Kallio www.jounikallio.com

 Mistä on pienet tytöt tehty?
Sokerista, kukkasista,
inkivääristä, kanelista.
Niistä on pienet tytöt tehty.
 

Kesän korvalla saimme ihanan tilauksen. Ystäväni on taitava valokuvaaja ja hänelle oli kesän lopulle tiedossa vastasyntyneiden vauvojen kuvaamista. Toiveissa oli, että tekisimme vauvoille myssyjä kuvauksia varten. Ensi hätiin tikkusin muutaman solmupipon ja tällainen ihanuus sitä pipoa sitten testaili! Kuin sattumalta osui väri yksiin isoisältä saamiinsa pienenpieniin villasukkiin.
 
Ja jos on vauva niin suloinen, että melkein pelkkä kuva saa aikaan vauvakuumetta, niin on valokuvaajakin taitava. Jouni kuvaa vauvoja ja paljon muuta Jyväskylän alueella. Eniten ihailen Jounin kuvissa nokkeluutta ja oivaltamista. Jouni ei säästä vaivaa hyvän kuvan saamiseksi ja jollain kummalla tavalla osaa tallentaa kuvattavan ihmisen persoonaan yhteen ruutuun. Käykääpä katsomassa Jounin portfolio ja ottakaa mieheen yhteyttä, kun tarvitsette hyvää kuvaajaa! Jokainen ihminen on upea - ja ikuistamisen arvoinen!
 
-Paula

2 kommenttia:

 1. Voi suloisuus! Ei ole kuumetta ilmassa jälleen yhden huonosti nukutun yön jälkeen, mutta noita kuvia katsellessa en ihmettelisi, jos sellaisen pukkaisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi aivan, nukkuminen on ihanaa enkä tiedä mitään kauniimpaa kuin nukkuva lapsi ;)

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.