2014/09/30

le paperipussi

 
Tätä paperipussia on vilahdellut viime aikoina monissa blogeissa ja sisustuslehdissä. Kun posti toi minulle lankoja isossa ruskeassa paperipussissa en malttanut olla toteuttamat tuosta omaa diy-versiota.


Maalasin paperisäkin valkoisella askertelumaalilla ja painoin siihen tekstiä kirjasimilla alkuperäistä mukaillen. Kaapista löytyi vain harmaata mustetta, joten kovin kauaksi tekstit ei näy, mutta eipä tuo haittaa, tulipahan kuitenkin taatusti ainutlaatuinen! Ja samalla hyvä mieli ja muistutus itselle, että aina ei tarvitse uutta, sillä kyllähän oma kulutus pistää aina välillä mietityttämään. Uutuuksia esitellään ja tuutataan meille koko ajan joka suunnasta niin, että välillä ihan heikottaa. Onneksi kaikkeen hypetykseen ei ole aina pakko lähteä mukaan ja ehkä välillä olisikin syytä haastaa itseään ja miettiä pärjäisikö esimerkiksi tämän syksyn ilman uusia kynttilänjalkoja tai sitä kivaa purkkia jonka sisustuslehdestä bongasin...

Niin ja on tälle säkille meillä ihan konkreettista käyttöäkin vaikkei sen aiheuttamasta itsetutkiskelustakaan varmasti haittaa ole. Vähän pienempi, tavallinen ruskea paperipussi on tähän mennessä kerännyt itseensä takassa poltettavaksi tarkoitetut paperit ja nyt tämä vähän isompi versio voi korvata sen.
 
-Piia

26 kommenttia:

 1. Heh, meilläkin on paperisäkki palavan jätteen keräyspaikkana. Rautakaupan kukkienpakkaussäkki oli alunperin. Käänsin vain toisinpäin. Nätisti tuunattu teidän pussi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on ollut tosiaan vaihtelevia pusseja käytössä ja kääntämällä minäkin aina ennen piilottanut ei toivotut painatukset! :)

   -piia

   Poista
 2. Tosi kiva tuunaus! Nää onkin parhaita, ite tehyt!

  VastaaPoista
 3. Tuunausta parhaimmillaan! Vasta pyörittelin just yhtä pientä paperisäkkiä käsissäni ja kirosin hiljaa mielessäni sen ruskeaa väriä ja kyljessä olevia osoitetietoja. Mutta eipä tullut sitten mieleenikään, että tokihan paperipussin voi kääntää ja maalata. Tätä on kyllä pakko kokeilla itsekin jossain välissä, kiitos ideasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä vaan! :) Tätä en edes kääntänyt, revin vain varovaisesti kaikki postitustarrat pois ja niiden jäljet jäivät nekin sujuvasti maalin alle!

   -piia

   Poista
 4. Onpa kiva lopputulos, tosi hieno idea :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Tuija, hih, kiitti, ainakin erilainen jos ei parempi! :)

   -piia

   Poista
 6. Loistava idea ja hyvä käyttää ne materiaalit mitä on tarjolla! Voisin kyllä viritellä sytykkeille samanlaisen. Tosin mä nyt olen niin yksinkertainen, että taitais mennä ihan ruskeanakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ruskeakin toimii eli ei kun virittelemään!

   -piia

   Poista
 7. Hieno tuunaus todella! :-) Voisipa sanoa että kivempi kuin alkuperäinen :-)

  VastaaPoista
 8. Tää sun versio on paljon kivempi kuin alkuperäinen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, ihan tässä menee hämilleen, kiitos! :)

   -piia

   Poista
 9. Tykkään tuosta kyllä paljon enemmän kuin alkuperäisestä. Saa nähdä sorrunko itse moiseen pussiin ;) Onneksi tässä kodissa ei taida olla juuri nyt tilaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut, onhan se alkuperäinenkin kyllä hieno!

   -piia

   Poista
 10. Loistava idea ja kaunis lopputulos. Tekisi mieli apinoida tämä idea samantien. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jen! <3 Joko olet tarttunut pensseliin? ;)

   -piia

   Poista
 11. Huippu! Olen itsekin käyttänyt vähän pienempiä pusseja, niitä biojätepusseja, mutta lähinnä lahjapakkauksina.

  Olen miettinyt samaa taas viime aikoina ja tullut edelleen siihen tulokseen, että sisustusrintamalla tyhjä tila on suurinta luksusta ja ettei sillä tavaralla edelleenkään ole merkitystä. Olen päätynyt puljaamaan vanhoja tavaroita ees taas, mihin tietty nyt on varaa, kun on tilaa enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta tuo tyhjä tila! Itse ainakin nautin kun on tilaa ympärillä ja tosiaan tavaroita siirtämällä huoneesta toiseen saa aina jotain uutta. Tosin täällä ei ainakaan tuo isäntä aina ole yhtä innoissaan näistä puljaamisideoista...kummallista! ;)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.