2014/09/11

lankahamsterointia


Kai se on tämä aika vuodesta. Eläimet keräävät talviruokavarastoja ja me neulojat kartutamme talvilankavarastoja! :D Aika monta kertaa sitä on päättänyt, että nyt en osta lankoja ennen kuin edelliset varastot on edes puoliksi tuhottu, mutta niin sitä aina huomaa jotain pientä uutta kotiin kantavansa.
 
 
Nämä neonvärien tapaiset puuvillalangat iskivät lujaa, jotain kiehtovaa noissa kirkkaissa väreissä juuri nyt on! Alkuperäinen ajatukseni oli neuloa näistä tiskirättejä sisustusbloggaajien kirppikselle, mutta kirppistä varten päädyin vain koristelemaan näitä pussukoita langoilla. Muutaman tiskirätin neulottuani totesin, että yhdistelemällä näistähän tulisikin aika upea viltti, eikö?
 
 
Vilttilankojen lisäksi puikkoille pääsyä odottaa vähän ihanaa käsinvärjättyä villaa, langat yhtä kauluria varten, trikookudetta ja ihan perussukkalankaa. Tekemisen puutetta siis tuskin ihan hetkeen tulee!

-Piia

8 kommenttia:

 1. Ihan totta joka sana :D
  Eikös tuo alimman kuvan keskimmäinen vyyhti ole Louhittaren luolaa? Mikäs lanka ja etenkin mikä väri kyseessä? Todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en ole siis yksin! ;)
   Juu, se on Louhittaren luolaa, Väinämöistä ja väri oli dekadentti. Oli niin upea, että en vain voinut jättää sitä kauppaan! :)

   -piia

   Poista
 2. täällä myös täytetään jo täysiä varastoja talvea varten! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä! Kerro jos löydät jostain myös jonkun aikaa myyvän kaupan, että ennättäisi nämä kaikki neulomaankin! :D

   -piia

   Poista
 3. Oletpa hamstrannut kauniita lankoja!

  VastaaPoista
 4. Hahah, joo, mun ei todellakaan pitänyt ostaa mitään lankoja koko talvena, mutta niin vain tänään kannoin ekat kerät kaupasta kotiin... Josko sitä nyt saisi pitkästä aikaa aikaiseksi aloitettua jonkun käsityönkin! Ihanan värisiä lankoja olet löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei pitänyt ei... Ja nyt kun on kaikkea ihanaa niin haluaisi laittaa kaikki samanaikaisesti puikoille ja pian käy niin, että mistään ei tule valmista! :D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.