2014/09/20

ihanista ihanin Filly


Kirjoittelin muutama viikko sitten ystäväni Timo Niskasen uudesta valaisinbrändistä Himmeestä, jonka Timo viime viikolla Habitaressa lanseerasi. Minulle oli itsestään selvää, että kun valaisimet tulevat tuotantoon, meille joku Himmeen valaisimista hankittaisiin. Ensimmäisen kerran Fillyn nähdessäni se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Tiesin, että se tulisi sopimaan täydellisesti makuuhuoneeseemme jossa oli tarvetta hyvälle lukuvalolle.


Lamppujen toimitus alkaa syyskuun lopussa, mutta minä olin onnekas ja sain oman kappaleeni kotiin jo elokuun alkupuolella. Taisi olla ensimmäinen Himmeeltä ostettu valaisin ja taitaapa tämä olla se samainen kappale joka Avotakan kannessakin komeili!


Kauniin ulkomuodon lisäksi Filly on myös erinomaisen toimiva valaisin, se valaisee hyvin muttei kuitenkaan häikäise. En ole vielä uskaltanut testata miltä Filly näyttäisi olohuoneessa tai työhuoneessa, sillä luulen, että sen jälkeen meille saattaisi muuttaa kokonainen perhe Fillyjä! :D Eikös vaan ole edelleenkin ihan Himmeen hieno?
 
-Piia
 
Ja hei, jos haluat kokeilla onneasi voittaa itsellesi oma Filly, kurkkaappa Kettukarkki-blogiin, jossa Maire arpoo yhden Filly-pöytävalaisimen!

16 kommenttia:

 1. Mielettömän upea valaisin, joka sopii teille täydellisesti!

  VastaaPoista
 2. Näyttää hyvältä! Sopisi hyvin omaankin kotiin. Pitääpä käydä osallistumassa arvontaan.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis! Sopii hyvin tuonne teidän makkariin!

  VastaaPoista
 4. Himmeen hieno tosiaan! Valaisimen kauneus tulee vielä paremmin esiin aidon sisustuksen osana!

  VastaaPoista
 5. Se on aivan ihana. Ihastelin niitä habitaremessuilla.

  VastaaPoista
 6. Ihastuin täysin myös tähän lyhyt niskaisee Fillyyn! Ehkä joku päivä se löytää tiensä vielä minunkin kotiini♡

  VastaaPoista
 7. Kaunis on, kerrassaan! Sopii hienosti teidän makkariinne! :)

  VastaaPoista
 8. On kyllä kaunis valaisin kaikessa yksinkertaisuudessaan.

  VastaaPoista
 9. Niin ihana! Sopisi olohuoneeseemme nahkaisen nojatuolin pariksi ihan täydellisesti!

  VastaaPoista
 10. Onpa ihana uutukainen! Kiitos esittelystä, täytyy tutustua mulle ihan uuteen tekijään ja sen tuotoksiin! Fanitan tuota jalopuun ja valkoisen yhteiseloa!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kommenteista ja ihasteluista! Kyllä se joka päivä ilostuttaa edelleen kun illalla sänkyyn käydessä tuon päälle napsaisee! :D
  Uskon, että Timo on onnistunut luomaan ajattoman ja pitkäikäisen valaisimen, toivottavasti tulevaisuuden designklassikko :)

  -piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.