2014/04/30

tervetuloa takaisin kotiin


Rakkaat ystävät muuttivat juuri kaukaa maailmalta takaisin Suomeen. Heitä onkin odotettu. Valitettavasti välimatkaa on silti vieläkin niin paljon, että emme heti ehtineet vastaanottokomiteaan. Halusin kuitenkin jotenkin juhlistaa paluuta ja koska maailmalla ollessa lapset ehtivät täyttää vuosia ja vappujuhlakin lähestyy, ajattelin lähettää heille juhlat laatikossa.


Laatikkoon keräsin astiat ja pientä juhlatilpehööriä keväistä juhlaa varten. Ajatuksena, että jos omat tavarat vielä viipyvät matkalla, voisi näillä tehdä pienestäkin asiasta juhlan tai ottaa mukaan vappupiknikille. Kaikki tuotteet löytyivät paikallisesta Prismasta, paitsi paperipillit Clas Ohlsonilta Väriinspiraatio lähti tuon jäätelökipon herkullisesta mintun sävystä.

 
 Vielä juhlan tuntuo luomaan ompelin valkoisesta, mintusta ja vaaleanpunaisesta paperista pallonauhan. Siitä tulikin aika herkullinen ja mallatessani sitä näihin kuviin hoksasin, että olisihan se tyttärenkin huoneeseen joku vastaavanlainen tehtävä!
 
Postipoika kuljetti nämä kotiovelle saakka ja tällä paketilla haluamme toivottaa rakkaat ystävät tervetulleeksi takaisin kotiin. Toivottavasti nähdään pian!

-Paula

11 kommenttia:

 1. Kiva idea! :)
  Mistä Prismasta löysit jäätelökippoja? Keljolta oli kaikki loppunu...

  VastaaPoista
 2. Ihana ajatus!Ja toteutus:)
  Hauskaa Vappua teidänkin taloon!

  VastaaPoista
 3. Kaunis ajatus:)! Ja ihania juttuja! Tuollainen paketti varmasti ilostuttaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tyypit on meille kyllä niin tärkeitä, että melkeinpä hyppäsin itekin pakettiin :)

   -Paula

   Poista
 4. Kaunis ajatus!! Kyllä sitä muuten usein miettii, että miksi kaikki rakkaat eivät voi asua samassa maassa!!! Ainakin itselläni ystävät ovat erittäin muuttavaista sorttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ja Suomen sisälläkin välimatkat tuntuvat, kun suku ja ystävät asuvat ympäri maata ja viikonloppuja on vuodessa yllättävän vähän. Miten sitä opiskeluaikana tuntui, että aikaa oli enemmän? Tai ehkä siksi, koska viikonloput olivat pidempiä ;)

   -Paula

   Poista
 5. Ihana juhlapakkaus. Kyllä minäkin tuolla setillä juhlisin oikein mielelläni, mahtava ajatus tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli oikein hauska kasata. Toivottavasti ilahdutti saajiakin yhtä paljon kuin antajaansa.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.