2014/04/22

kevätkukkia


Kylläpä meitä hellittiin pääsiäisenä upeilla säillä! En muista olisinko koskaan aikasemmin jo pääsiäisenä istutellut kevätkukkia, mutta niin vaan nyt tein! Kuistilla talven majailleet kanervat saivat lähteä ja tilalle istutin kahdenlaisia narsisseja.


Yleensä ensimmäiset kevätkukkani ovat olleet orvokkeja, mutta tänä vuonna erilaiset narsissilajikkeet ovat innostaneet kovasti, varsinkin nämä valkoiset versiot. Ovat niin hentoisia ja kauniita! Pääsiäiseen kuului myös perannapenkkien rapsuttelu, pikkuterassin pesu ja kalustaminen sekä kevään ensimmäiset grilliherkut! Eipä tuo olisi haitannut, jos vielä muutaman päivän pidempää olisi pääsiäinen jatkunut... Tsemppiä arkeen paluuseen meille kaikille! :)

-Piia

6 kommenttia:

 1. Ihanan reipasta toimintaa siellä pihamaalla! Minä yritin etsiä tänään narsisseja, mutta eipä ollut Prismalla tarjota enää kuin orvokkeja. Hmph. Kovasti olisin isompaan ruukkuun halunnut laittaa jotain korkeampaa kukkasta.

  Ihania ovat nämä teidän narsissit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä auringonvalo vaan saa ihmeitä tuon reippauden suhteen aikaan! :) Juuri tuo korkeus oli yksi asia mikä narsisseissa erityisesti innosti! Toivottavasti jostain löydät sinäkin kivoja yksilöitä! :)

   -piia

   Poista
 2. Nyt sitä kesälomaa odottaa vielä entistä enemmän :) Ihania kukkasia ja voi, jospa sitä itsekin kohta pääsee grillaamaan. Nyt "tyydyin" nuotiolla käristettyihin makkaroihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kesä, loma ja grillaus on vaan niin parasta, vaikka nuotiomakkaratkin ovat kylllä tosi jees! :)

   -piia

   Poista
 3. Minäkin olen tänä keväänä innostunut narsisseista, vaikken aikaisemmin ole niistä juuri välittänyt. Serkkutyttö toi tuliaiseksi valkoisen perunanarsissin, ja se on mielettömän kaunis kerrottuine kukkineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama minulla näissä narsisseissa, ennen en ole juurikaan niistä välittänyt. Perunanarsissitkin ovat ihastuttavia, niitä minulla on muutama sisällä! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.