2014/04/17

pannulaput purjerenkailla


Näin jossain kuteesta virkattuja tai neulottuja pannulappuja, joihin oli ripustamista varten laitettu purjerenkaat. Niin hauska idea, että oli heti kaivettava kaapista trikookuteiden jämiä ja kokeiltava kuinka se toimisi. Ja hyvin toimii! Yksinkertainen vaan on kaunista ainakin minun silmään!


Kokeilin ideaa sekä neulottuun että virkattuun ja minun mielestäni molempi parempi vai toimii sinusta jommassa kummassa paremmin? Taidan hakea pääsiäisen pyhiksi jotain vähän värikkäämpää kudetta ja laitan pannulapputehtaan pystyyn! :)

Oikein hyvää pääsiäistä sinulle, nautitaan auringosta ja lämmöstä jota ovat luvanneet!
-Piia

12 kommenttia:

 1. Tosi kivoja! Tekisin itsekin ehdottomasti tuollaiset, jos osaisin:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Ja ihan varmasti osaat tehdä, rohkeasti vaan yrittämään! :)

   -piia

   Poista
 2. Siis pysyykö noi purjerenkaat tossa ihan hyvin?! Mahdottoman hienoja, ja ihan mahdottoman hyvä idea! Taitaa olla pakko apinoida jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purjerenkaat pysyy tosi hyvin kunhan vaan tarpeeksi tiukkaan hakkaa. Minustakin loistava idea, siksi minäkin apinoin ja kannattaa siis apinoida eteenpäin! :D

   -piia

   Poista
 3. moi.mahdottoman kauniit. minkäkokoisilla puikoilla ja kuteella teit. kestääkö kuumuutta hyvin, jos vaikka yhdellä ottaa pellin uunista,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kude oli semmoista normaalia ontelokudetta, en osaa tarkemmin määritellä ja puikot ja virkkuukoukku taisivat olla kutosen tai seiskan luokkaa. Varsinkin taitettuna kestää ihan hyvin kuumuuttaa, mutta toki näissä reikiä on, joissa saa sormensa poltettua jos ei varovainen ole.

   -piia

   Poista
 4. Molemmat tosi kivan näköisiä purjerenkailla varustettuna. Itsellä iskee enemmän toi virkattu rouheemman oloinen. Hyvää Pääsiäistä myös Sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse! :) Tuo virkattu on myös vähän jämäkämpi, joten sitenkin vähän toimivampi! Pääsiäinen oli ihan, mitkä säät! :)

   -piia

   Poista
 5. No vitsi, kaunista ja hillittyä! Vois iskeä omiinkin patalappuihin tommosen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne! Ehdottomasti kannattaa omansakin rengastaa! :D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.