2014/04/01

huhtikuun ekaKoska maaliskuu hävisi johonkin käsittämättömän nopeasti, miltei huomaamatta, ajattelin olla huhtikuussa ajoissa. Niinpä meillä istutettiin jo pääsiäisohrat! Joka vuotisen pähkäilyn, mihin se heinä istutetaan, ratkaisin tänä vuonna siten, että multa ja siemet laitettiin munankuoriin ja munankuoret aseteltiin munakennoon.


Nyt sitten ihmetellään kuinka ruoho kasvaa ja kyllähän se vaan niin ihanaa ihmetystä tuossa pienemmässä väessä joka päivä aiheuttaa! Ja tämä isompi ihmettelee tuota leinikin kaunetta! Sen maljakoksi taas on kierrätetty oliivipurkki, jonka reunaan on kiepautettu nauha pieniä puuhelmiä. Näillä eväillä siis odotellaan jo pääsiäistä tulevaksi, tällä kertaa hyvissä ajoin! Joko teillä on ruohot kasvamassa ja pääsiäisen odotus aloitettu?

-Piia

12 kommenttia:

 1. Niin se huhtikuu tulla tupsahti. Minäkin jopa harkitsen sitä ohran tai rairuohon istuttamista, kun meillä on paprikaankin tullut hedelmiä. :D Yleensä ei kasva edes se rairuoho ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhtikuu tuli kyllä ihan puskista, sen verran kiirusta on viime aikoina pidellyt että maaliskuun menoa tuskin huomasinkaan! Kokeile ohraa, minusta se kasvaa paljon rairuohoa paremmin.

   -piia

   Poista
 2. Onpas hauskat istutuskipot! Pitäis nuo ruohot laittaa, nyt tänä vuonna lopultakin! Viimeiset neljä vuotta olen pääsiäisenä huomannut, että eipäs taaskaan ehtinyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on yleensä tullut näiden kanssa kiire, mutta nyt on jo heinät hyvällä mallilla, ehkä ennättää jopa toiset ennen pääsiäistä laittaa! ;)

   -piia

   Poista
 3. Voi vitsi miten ihana idea! Tämä täytyy toteuttaa kyllä itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Pientä askaretta tuo munien halkaisu aiheuttaa, mutta varovaisesti hyvää tulee! :)

   -piia

   Poista
 4. Ihanat!! nuo näyttää jo sen sortin munilta, että voisi meidänkin taloudessa onnistua! Jos ei mene kuoret ihan murskaksi..:D Täytyy laittaa tuulemaan kun jäi kukkamultaakin vaihtopuuhissa yli.

  Pirtsakkaa huhtikuuta! Kevät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ainakin saa syödäkseen munakokkelia jos ei sitten muuta! ;) Ihanaa huhtikuuta myös sinulle, toivottavasti tämä tästä lämpenisi pian!

   -piia

   Poista
 5. Kuinka kiva idea! Aiomme! Erityisesti, kun Supertytön lempiaskar on munansärjentä. Eihän mulle jää hommaksi mitään. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.