2014/04/24

suosituksia


Kupla-blogin Tiina heitti haasteella, jossa suositellaan jotain. Olen tosi huono vastaamaan haasteisiin, joten ajattelin, että nyt kerrankin teen sen mahdollisimman pian ettei taas jää, suosittelen tätä muillekin jahkaajille! ;) Sitten niihin varsinaisiin suosituksiin. 

Suosittelen vihreää - oli se sitten kevään ensimmäiset hiirenkorvat, nurmikon viherrys tai ihan vaikka ne leikkokukkien mukana tulevat vihreät. Ja basilika, siinäpä vasta mitä parhainta vihreää!


Suosittelen irtokarkkeja - kyllä, tiedän liian sokerin vaaroista ja karkkien lisäaineista jajaja...mutta on se vaan aika kivaa ostaa säkillinen irttareita ja kokeilla kuinka monta saa kerralla suuhun. Aika monta!


Suosittelen kirjoja - niiden suosikki telkkarisarjojen tai elokuvien takana on yleensä joku kirja. Suosittelen lukemaan sen, se on yleensä vieläkin parempi kun filmattu versio. 

Haasteeseen kuuluu tietenkin viedä haastetta eteenpäin ja viskonpa tämän nyt Katjalle, Rillalle ja Melinalle, suositelkaa tekin jotain! :)

-Piia

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Miä luotan, että siulta tulee ihan mahtihyvät suositukset! :D

   -piia

   Poista
  2. Mahtihyvistä tai uusista ajatuksistaan ei varmaan voi puhua, kun sama pää samat ajatukset kesät talvet ;) No tartuin kerrankin haasteeseen silti ja julki on. :)

   Poista
  3. Mitä sitä uutta keksimään jos vanhatkin on jo loistavia! :D

   -piia

   Poista
 2. Hauska haaste! :) Mä voisin kans suositella irttareita, joka päivä ja paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota haaste siäkin vastaan! :D Irttarit vaan on parhaita ja karkkipäivä viikon paras päivä! ;)

   -piia

   Poista
 3. Tottakai mäkin suosittelen! Kun kerran suositellaan suosittelemaan :).

  VastaaPoista
 4. Kiitti, jottet pääsisi kovin helpolla oli mulla varastossa teille yksi haaste :) Alkakaahan vaan siirtelemään niitä sohvatyynyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vaan takasii, huippu hauska haaste, pian lähtee tyynyralli päälle! :)

   -piia

   Poista
 5. Hyvät suositukset, mä voisin allekirjoittaa kaikki! Paitsi viimeksi kun ostin irtareita, tuli huono olo melko nopsaan. Ja silti niitä taas tekee mieli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, varsinkin seuraavana päivänä tietää syöneensä säkkikaupalla sokeria. Mutta helposti sitä silti seuraavalla kauppareissulla karkkihyllylle menee notkumaan, yllättävän paljon ennättää 4 kilometrissä Prismalta kotiin syödä! ;D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.