2014/04/25

lankutushaaste

'

Facebookissa taisi jossain vaiheessa kiertää lankutushaaste. Sisustajan lankutus tarkoittaa ihan muuta, eli Anno-malliston Lankkua. Aikaisemmin pohdin pinkiksi dipatun verhon kohtaloa uuden tapetin kanssa. Ei tässä mitään lopullista olla tehty, mutta menipä välillä pesuun ja ikkunaan nousi vaaleanpunaista raitaa.

 
Kuten edeltäjänsä, myös tama verho on alunperin parivuoteen lakana. Verhonakin sitä saisi, mutta suhteessa hinta oli korkeampi (lakana oli tarjouksessa) ja verho pienempi. En jaksanut edes lyhentää vaan käänsin vain yläreunan ripustaessani oikeaan mittaan. Nyt on siis huoneessa raitaa ja pilkkua!
 
 
Onkos teillä muilla Lankkuun tai lankutukseen liittyviä ajatuksia?

-Paula

6 kommenttia:

 1. Kummatkin lankkuhaasteet tuttuja :D Vaaleanpunaisset on kivat! Omani hommasin tyohuoneeseen jokin aika sitten.http://kodinkulmia.blogspot.fi/2014/03/annon-lankut.html#.U1oZB1eMKuo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sinun lankkusi onkin kyllä tosi kauniin värinen ja sopii hyvin moneen tilaan.

   -Paula

   Poista
 2. Ihana lakana ikkunassa!! Meidän tyttöjen nukkari ja leikkihuone kaipaisi molemmat uudet verhot. Tai siis ylipäänsä verhot. Toisessa kun niitä ei ikänään ole edes ollut. Täytyypä käydä sillä silmällä katsomassa noita Lankkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankku on kivan simppeli ja niitä löytyy näköään monessa eri värissä ja tuotteessa. Toivottavasti löytyy sopivat verhot.

   -Paula

   Poista
 3. Onpa kaunis kokonaisuus! Tuosta kirjoituspöydästä sainkin idean. Tarvitisisimme uuden kirjoituspöydän ja nuo jalat voisivat olla siihen juuri passelit.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.