2014/03/31

mekko Tuhkimolle

 
 
Kummityttö täytti vuosia. Hänen prinsessasuosikkinsa on Tuhkimo ja pakettiin käärittiinkin jotain aiheeseen liittyvää. Tytön Disney Animator -nukke on Tuhkimo, joten Tuhkimollekin laitettiin pieni paketti. Kokeilin tehdä Mekkotehtaan Riine-kaavalla mekkoa. Sen verran meni pieleen, että kaava ei ollut mittakaavassa ja omaan malliin suurentaessa helma jäi hieman liian lyhyeksi. Ompelukonekin meinasi tehdä lakon, mutta sain kuin saikin mekon valmiiksi.
 
Samalla löysin kaapistani jemmaamiani pienikuvioisia kankaanloppuja. Mikähän siinä on, ettei niitä ole malttanut käyttää. Näihien nukkejen vaatteisiin nuo palat sopivat mitä parhaiten.

-Paula

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva mekko! Ja kiitokset hyvästä ideasta noiden kankaanjämien käyttämiseksi. Lähipiirin pikkuneidit alkavat olla kohta nukkeleikki-iässä, joten tämä täti taitaa laittaa ompelukoneella suhraten muutaman vaatekappaleen (ainakin kokeeksi, hih). Ja paikka on myös toiselle kiitokselle, nimittäin teille molemmille Aranami-huivin saattamisesta tietoisuuteeni :) Puikoilla keikkuu jo kolmas Aranami, hurahdettu on siis ja täysillä!
    Mukavaa alkavaa huhtikuuta!

    VastaaPoista
  2. Se on jännä, että pitää tosiaan aina jemmata nitä ihanimpia juttuja, mutta josko näihin pieniin ihanuuksiin malttaisi uhrata :) Aranami on kyllä ihana ohje! Way to go, sinä!

    -Paula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.