2013/10/19

Kuparin hohtoa ja talven tuntua


Olemme saaneet täällä Keski-Suomessa jo esimakua talvesta kun ensilumi laskeutui maahan torstai-iltana! Minä tunnustaudun talvi-ihmiseksi; lumi, kynttilät, pimeät illat, takkatuli, pulkkamäki, laskettelurinne, puhumattakaan joulusta, kaikki asioita joita rakastan!


Hain varastossa kesää viettäneen lampaantaljan olohuoneeseen ja sille oivallinen säilytyskori löytyi alkuviikosta Granitista kun tein pikavisitiin Helsinkiin. Kori on kuparilankaa, joten minäkin nyt sitten antauduin tähän kuparitrendiin! ;) Kaunishan se on kuin mikä ja kuparinsävykin miellyttää omaa silmää yllättävän paljon.


Eihän tämä lumi taida vielä maassa pysyä, mutta nautitaan siitä nyt sen hetken kun se kestää ja leikitään talvea takkatulen ääressä!:)

Mutta sitä ennen Piipadoon tytöt piipahtavat Tampereelle ihanan Kerän kutsumina käsityöbloggaajien paneelikeskustelussa. Tule moikkaamaan jos Tampereen pääkirjasto Metso sattuu tänään kulkureittisi varrelle!

-Piia

14 kommenttia:

  1. Oih, olisinpa sohvalla tuota ylimmäisen kuvan näkymää katselemassa. Ihana! Mä en odota talvea yhtään innoissani, mutta tuossa sun listassa oli kyllä pelkästään odottamisen arvoisia asioita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä takkatulessa on jotain mystistä, sitä voisi tuijotella vaikka kuinka ja pitkään! :)

      -piia

      Poista
  2. Ihanan tunnelmallista! Minäkin haluaisin tuollaisen muhkean lampaantaljan. Meillä on pari sellaista Ikean lirua taljaa, mutta nyt en edes tiedä mihin varaston sopukkaan ollaan ne säilötty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! Tuo lampaantalja on kyllä todella muhkea, äitini on sen aikanaan tuonut Virosta tyttärelleni pulkkailua varten, mutta ei se ole oikein ikinä pulkkaan istunut kun on niin suuri. Nykyisin se on talvisaikaan lasten lempipaikka katsella teeveetä! :)

      -piia

      Poista
  3. Täällä on lunta jo sadellut, mutta ei jäänyt vielä pihalle. Kohta kuitenkin, kohta kohta. Ja meillä on kanssa Granitista sellainen punoskori, joka on vaalean sävyinen, kulutettu :) Täkeille :)
    Kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on edelleen maa valkeana, ihanaa! Kaikenlaiset korit on kyllä ihania, voikohan niitä olla ikinä liikaa? ;)

      -piia

      Poista
  4. Talvi piiritti meidän perheen omaan kotiin (talvirenkaat siis vaihtamatta). Mikäpäs tässä ollessa, kun on ruokaa, kynttilöitä ja aikaa askarrella. Toi kori on kiva! Itsekään ei olisi hankala tehdä.. Hmm. Taidampa kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, tuollaisen voisi varmasti tehdä itsekin, tule kertomaan jos onnistuu! :)
      Ja varovasti liikenteessä ilman talvirenkaita, ainakin täällä Keski-Suomessa on ollut todella liukasta, eilen matkalla Tampereelle näimme useammankin kolarin! :/

      -piia

      Poista
  5. Niin kaunista! Ja tosi ihana tuo kuparinen kori. Täälläkin just lämpes takka, sitä jaksaiskin tuijottaa tuntitolkulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heini! Takka on kyllä yksi lempijutuistani kodissani, mikäs sen ihanampaa pakkasella kuin olla takkatulen lämmössä!

      -piia

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Niin minustakin! Ja hintakin oli positiivisen edullinen! :)

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.