2013/10/29

Pikkukaupungin elämää

Kun syksyllä näin Yhteishyvä-lehdessä, että Prismoihin on tulossa Luhdan Koti-sarjan talohyllyjä päätin heti, että tällaisen tarvitsen. Ostin silloin yhden, jonka tuunasin paperilla.Sittemmin meille kotitutui toinenkin talohylly ja niiden väliin ruuvattiin kotoa löytynyt vanha puinen lahjalaatikko "tasakattoiseksi tönöksi".


Siinäpä sitä nyt on äidillekin seuraamista pikkukaupungin menossa. Taloissa vaihtuvat aina välillä asukkaat ja melkoisen värikästä porukkaa niissä tuntuu oleskelevankin!


-Paula

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Minä menetin näille sydämeni samoin kuin neitimme.

   -Paula

   Poista
 2. Mullakin mietinnässä moiset hyllyt keittiöön keittokirjoille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopisivat varmaan siihenkin, jos syvyys riittää.

   -Paula

   Poista
 3. Todella mukavan näköiset hyllyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna. Sopivat varmasti moneen tilaan.

   -Paula

   Poista
 4. Kiva idea laittaa paperi tuonne taustalle. Ihanan erilainen hyllykokonaisuus, jota on helppo pikkuhiljaa suurentaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperi oli lopulta helpompi kuin laatikon pohjan maalaaminen ja noea vaihtaa, jos alkaa kyllästyttää. Yhden talon ehkä vielä haluaisin tuohon lisää.

   -Paula

   Poista
 5. Nuo on kyllä ihania. Heti iski ajatus, et saiskos tuollaiset väsättyä itse. Tää alkaa olemaan jo sairaus, kun kaikesta ajattelee, et ´mitenköhän tuon tekis?`.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvannet, että mietin samaa, mutta isäntä oli sitä mieltä, että ei. Lienee vielä maitohapoilla betonipöydästämme? On minulla silti jotain kotikutoisia hyllyjuttuja jo suunnitteilla...

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.