2013/10/01

Suloinen ballerinani

Neuloin tanssitytölleni valkoisen boleron lämmittämään hartioita jumppaan. Tokihan tätä voisi käyttää neuletakkina juhlamekonkin kanssa.Mallina Garnstudion ainaoikeinneulottu bolero pitsireunuksella ja lankana Drops Alpaca, jota meni kokoon 6-7 -v alle 150g. Kommenteissa ohjetta moititaan vaikeaksi, mutta mielestäni se syntyi melko helposti yhtenä palana hihasta hihaan neuloen.


-Paula

15 kommenttia:

 1. Tosi kaunis! Mullakin on pieni ballerina, joka varmaan arvostaisi =) Muutitko ohjetta ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en muuttanut muuten kuin että keskiosasta tein hieman lyhyemmän kuin ohjeessa. Tuntui, että siitä olisi muuten tullut liian lötrö. Lopuksi höyrytin neuleen malliinsa.

   -Paula

   Poista
 2. Heh,

  Minulla on juuri valmistumassa tytölle hihatin, josta alunperin piti tulla tuollainen samanlainen. Matkan varrella tajusin, ettei lanka riitäkään ja muutin suunnitelmaa. Jäljelle jäi vain tuo reunapitsi alkuperäisestä mallista. Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yllätyin minäkin, että tähän piti korkata kolmaskin kerä.

   -Paula

   Poista
 3. Aivan mielettömän kaunis. Meillä on myös aloitettu eka harrastus - baletti. Olenkin miettinyt, että saisinkohan neulottua jonkun ihanan hihattimen/villatakin itse kun nuo Piruetin akryyliset ei innosta. Ohje pitäis vaan mestästää jostain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti onnistuisit! Minulta meni aikaa tähän noin viikko, pääsääntöisesti siis iltapuhteina.

   -Paula

   Poista
 4. Hurjan kaunis, tämmöistä meillekin kaivattaisin pitkillä hihoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa Ninnu minäkin mietin, että tästä olisi ollut niin helppo tehdä samalla vaivalla pitkähihainen, mutta en hoksannut ajoissa.

   -Paula

   Poista
 5. Onpas ihan mielettömän ihana bolero! Todella kaunis ja jotenkin herkkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nina. Ihastuin tähän malliin heti kuvan nähtyäni.

   -Paula

   Poista
 6. Oi miten kaunis! Mä en ole vieläkään uskaltanut edes kokeilla mitään pitsineuletta, mikähän siinäkin niin pelottaa. Tässä sitä taitaisi olla aika vähän ja jos tekee kokoa 4-5, niin ei senkään vertaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi helppo pitsineule ja ainaoikeaa! Ajalka ennen lapsia (ja blogia) minulla oli tapana tehdä isoja hartahuiveja pitsineuleena. Nykyään ei ole tarpeeksi aikaa tehdä rauhassa vaan ensi varmaan laskut sekaisin.

   -Paula

   Poista
 7. Moikka ja kiitokset Paulalle kommentistasi, jonka kävit jättämässä blogiini. Tämä sinun tekemäsi bolero on mielestäni tosi kaunis ja herkkä. Valokuvat on myös erittäin onnistuneet. Jos en olisi nähnyt näitä, niin tuskin olisin tätä mallia lähtenyt toteuttamaan, joten kiitokset inspiraatiosta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.