2013/10/27

Olohuone matoperspektiivistä

Huomaatteko mitään eroa entiseen? Aikaisemmin esitellessäni tuota betonipöytää tuskailin sohvaprobleeman kanssa. Sainkin teiltä lukijoilta hyviä vinkkejä ja ajatuksia. Koska sohva on niin iso ja vaikea investointi, että sen vaihtaminen ei nyt onnistu, päädyin tilaamaan sohvaamme uudet, metalliset jalat Finnsoffilta.


Enpä tiedä, onko muutos aiempaan kovin iso, etenkään kenenkään muun silmään kuin omaan. Harvoin kai sitä olkkaria matoperspektiivistä tiiraillaan. On se kuitenkin askel yhtenäisempään suuntaan, vai mitä mieltä olette? Aikaisemmat jalat olivat siis tällaiset tumman puun väriset ja ovat toki vielä tallella.


Ja ehkäpä se uusi sohva joku päivä löytyy. Ehkä, mahdollisesti, mutta sohva on mielestäni ylivoimaisesti vaikein huonekalu hankittavaksi. Millaisia sohva-ajatuksia teillä on?

-Paula

10 kommenttia:

 1. Meillä oli erityisiä vaikeuksia hankkia sohva - siitä on nyt jo monta monta vuotta aikaa. Tarpeet oli niin erilaiset: minä haluan kovan ja korkean sohvan tai paremminkin ne nojatuolit, josta pääsen mahd. helposti ylös. Tytär olisi halunnut nuorekkaan löhösohvan ja mies taas vanhanaikaisen kauniin. Ostettuamme sohvan tytär itki, ettei hän voi koskaan kutsua ketään kaveria meille käymään, kun meillä on niin RUMA sohvakalusto. Minä kyllä tykkään. Onneksi ei tarvitse nyt sohvakalustoa valita, en tietäisi minkälaisen ostaisin tai edes haluaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siinäpä yksi syy, miksen ole vielä enempää uutta hankkinut: siinä voisi mennä TAAS vikaan. Mutta ehkäpä sohva ei ole ihan niin dramaattinen asia, kuin mitä tyttäresi ilmaisi. Ihana kommentti! :)

   -Paula

   Poista
 2. Noi uudet jalat on hyvät! Pieni, mutta iso muutos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ainakin yhtenäisemmältä näyttää nyt.

   -Paula

   Poista
 3. Sohva on oikeasti vaikein hankkia, me etsittiin sohvaa kauan ja vihdoin löytyi se lemppari sohva HTCollectionin mallistosta ja siihen ollaan oltu tyytyväisiä.

  Ps. Kiva tuo betonipöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pöytä on miehen urotyö tältä kesältä. Minulla on toki yksi sohva kiikarissa, mutta sohvan hankinnassa on aina riskinsä. Tykkään Finnsoffista ja Adeallakin on kivoja.
   HT taitaa olla Iskun omia merkkejä, kun ei ole minulle tuttu.

   -Paula

   Poista
 4. Miten kaunista. Minä iskin silmäni aivan liian kalliiseen sohvaan, joka kolme vuotta nökötettyään sisustusliikkeessä, päätyi meille. Ja voi sitä onnea. nytkin istuskelen tämän päällä. Kankaat ovat menneet kamalaksi, mutta se on yha muuten ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Meillä on toki pari sohvaa mietittynä, mutta hankimme pääosan huonekaluistamme perheen yrityksestä, jolloin täytyy aina miettiä, mitä ja miltä toimittajalta. Ja olen kissan takia päätynyt Alcantara-kankaaseen, mikä nostaa hintaa sen verran, että heräteostoksia ei tosiaan voi tehdä

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.