2013/10/12

Kertomusta keittiöstä

 

Oi ihana syysaurinko! Meiltä on toisinaan kyselty enemmän kotikuvia ja kertomusta kodeistamme ja auringonpaisteen inspiroimana innostuin nyt nappaamaan muutaman kuvan keittiöstäni.


Parasta keittiössäni on ehdottomasti valoisuus ja avaruus. Meillä on erikseen keittiössä oleva arkiruokapöytä ja olohuoneesta löytyy isompi ruokailuryhmä ja tämä on osoittautunut oikein toimivaksi ratkaisuksi. 


Lähes kaikki keittiön huonekalut ovat hankittu käytettyinä. Seinää koristaa Jyväskylän Kankaan vanhalta paperitehtaalta löytynyt laatikko, joka tuo kivaa kontrasti uudelle ja kiiltävälle keittiölle. Ruokapöydän ympärillä olevat tuolit sekä Aalto-jakkara taas ovat erään koulun jäämistöstä ostettuja. 

Ruokapöytä itse oli alunperin tarkoitus olla väliaikainen. Ostin sen muuttopäivänä kierrätyskeskuksesta vitosella ja se oli ensimmäinen vastaan tullut, jonka ajattelin kelpaavan kunnes on aikaa etsiä parempi. No edelleen kolmen vuoden jälkeen se siinä törröttää ja ihan hvvin palvelee!

 

Niemekkeen ja kaapistojen väliin jäävä, lähes lattiaan saakka ulottuva korkea ikkuna on ehdottomasti suosikkijuttuni keittiössä, se tuo valoa ja tilaa ja on samalla vähän ei keittiömäinen.

 

Tottakai keittiöön kuuluu vielä myös haaveita. Vanha, simppeli, puusohva on yksi niistä. Samoin niemekkeen ruokapöydän puoleisen puoliseinän tapetointi jossain vaiheessa toisi kivaa vaihtelua. Ja ehkä se täydellinen ruokapöytäkin vielä joskus löytyy! :)

Aurinkoista viikonloppua!
-Piia

12 kommenttia:

 1. Tuo laatikosta tehty hylly on mitä mainioin lisä moderniin keittiöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, vaihtoehtona oli ajatuksissa myös string tai vastaava, mutta tyytyväinen olen, että tämän löysin! :)

   -piia

   Poista
 2. Tuo keittiö on niin kaunis! Olen suorastaan kateellinen! ;) Upeaa!

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää! Tuo seinähylly on hieno kontrasti totta tosiaan :) Ja täällä toinen, joka haaveilee puusohvasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Minä haluaisin sellaisen "modernin" vanhan puusohvan, mielellään mustana, jonka voisin sitten vuorata kaiken kirjavilla tyynyilla, toivottavasti se joskus löytyy! :)

   -Piia

   Poista
 4. Aivan mahtava tuo laatikko seinällä. Itse metsästän vanhaa laatikkoa, josta saisi tehtyä sängynaluslaatikkkoa, kun lisäisi pyörät alle. Ihan leluille voisi olla hauska mutta kaunis yksityiskohta :) EIkun kirppareille pyörimään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaima! :D
   Tuohan olisi muuten hyvä idea, pitääpä pitää mielessä jos sopiva laatikko vastaan tulee, minulla on nimittäin pojan sängyn alla nyt sellainen perusmuovinen (=ruma) sängynaluslaatikko täynnä dubloja ja sen tosiaan voisi jollain kauniimmalla korvata. Ja vaikka maalata jollain ihan huipulla värillä! Kiitos siis ajatuksesta! ;D

   -Piia

   Poista
 5. Ompa kauniita kuvia sinun blogissa- ihana valo! x x x

  VastaaPoista
 6. ihana blogi <3 ei teidän pohjapiirrustusta näkyisi missään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kikka! :) Kotimme pohjapiirrosta ei ole täällä näkyvillä enkä usko, että sitä myöskään tulen julkaisemaan.

   -Piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.