2013/10/15

Komia seutu

Meille tipahtelee sattuneesta syystä Seinäjoen kaupunkiseudun mainoksia postilaatikosta aina silloin tällöin. Olen kiinnittänyt huomiota hyvään markkinointikampanjaan, sekä harkittuun graafiseen ilmeeseen. Käydessäni Seinäjoki Art and Design Week -tapahtumassa, napsin kuvia teidänkin iloksenne.

Seinäjoen kaupungin tuotteitaDuudsonien Seinäjoki-paitoja Rytmikorjaamolla


Kesäkampanjan ihania kortteja

Koto-sarja http://www.taitoep.net/


Tämä Komia-markkinointikampanja on Place Marketingin suunnittelema ja jo useasti palkittu. Minuun vetoaa hyvä yhtenäinen, graafinen linja, joka näkyy niin kaupunkikuvassa, verkossa, mainonnassa kuin oheismateriaalissa sekä kampanjan oivaltavuus. Mitä mieltä te olette?


-Paula

18 kommenttia:

 1. Mulle tulee myös niitä samoja kosiskelukirjeitä ja olen kiinnittänyt huomiota ihan samaan asiaan. Vaikka itsellä veri ei vedäkään takaisin kotiseudulle, niin toivon kuitenkin, että markkinointikikka puree joihinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä Pohjanmaa olisi saattanutkin olla suuntana, mutta työt pitivät täällä ja nyt kai ollaan jo vähän kotiuduttukin. Minun juureni ovat kyllä Vaasan seudulla, Isännän Ääsjoella. Ja vaikka kirpaisee, on myönnettävä, että Seinäjoki on tässä kampanjassa onnistunut paremmin kuin Vaasan seutu. Ja hei, kai teillä pelataan Komia-lautapeliä?

   -Paula

   Poista
  2. Kyllä sitä lautapeliä tuli testattua, ennen kuin Keski-Suomalaisista juurista liiankin ylpeä mieheni kiikutti "laudan" mainospostien seassa roskiin. :D

   Poista
  3. Heh, keskisuomalainen heimoylpeys iski. Oho.

   -Paula

   Poista
 2. Hienoja juttuja näissä kuvissasi! Tykkään erityisesti tosta mukista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukin sain ystävältäni jo pari vuotta sitten ja käytössä on. Edelleen Seinäjoki-infossa näitä myydään.

   -Paula

   Poista
 3. Tuo muki on tosi kiva, niitä voisin meillekin pari haluta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja koska ämä ovat valkoisen Teema-mukin pohjalla, sopivat hyvin esim. mustavalkeiden muumimukien kanssa.

   -Paula

   Poista
 4. Itsekin saan aika ajoin tuon kosiskelu kirjeen. Ja samaa olen ajatellut. Noita mukeja en ole nähnytkään aiemmin, täytyykin hankkia kun jossain vaiheessa siellä päin käy.

  VastaaPoista
 5. Mielestäni myös kampanja on tyylikäs ja tuotteetkin tehty hyvällä maulla. Meillä ei kyllä ole edes mukia, vaikka siitä pidänkin :) ja muutenkin Miia Pöytälaakson suunnittelemista kuoseista. Seinäjoessa on potentiaalia kyllä, esimerkiksi Juurella-ravintola on todella <3 .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinäjoki tuntuu oevan nosteessa: ystäväni ajelutti meitä ympäri kauunkia ja uusia asuinalueita nousee humisten. Minäkin olen saanut mukin lahjaksi ja nyt piti ostaa nuo postikortit. Tunnustan myös, että kerjäsin, ja sain, noita kesäkortteja, vaikka niitä ei enää virallisesti ole saatavilla. Kesällä tuli testattua tuo mainitsemasi ravintola. Ja entäpä se uusi kirjasto, huh!

   -Paula

   Poista
 6. Ai niin, kiitos suunniittelijan nimestä - Täytyy laittaa muistiin!

  -Paula

  VastaaPoista
 7. Niin tosiaan kirjastokin on upea!

  VastaaPoista
 8. Vaikka ollaan miehen kanssa päätetty, ettei ikinä palata Pohjanmaalle, (minä Sjoelta, hän Ilmajoelta) niin nyt iski pieni kateus kosiskelukirjeistä. Ja välillä on iskenyt kateus kaikesta uudesta, mitä tuonne tehdään, ei vaan minun aikanani. Kirjasto on upea, urheilutaloa on uudistettu (vihdoin ja viimein..), ja mitäs näitä kaikkia nyt olikaan. Ja nyt kyllä alkoi tuo mukikin houkuttelemaan, jos seuraavalla kotonakäynnillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä taitaa ollaSeinäjoen seudulla nyt paljon hienoja juttuja menossa.

   -Paula

   Poista
 9. Oi miten ihana muki! Saisikohan noita tilattua jostakin nettikaupasta? Seinäjoki kun on liian monen sadan kilometrin päässä :)
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että voisivat postittaakin. Kokeilepa olla yhteyksissä sinne.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.