2013/10/25

Perjantain pikkulintu

Kuten joskus aiemminkin olen kirjoitellut, kuuluu minulla, kuten varmasti monella muullakin, yleensä viikonloppuun leikkokukat. Nyt on kuitenkin käynyt niin onnellisesti, että nämä lokakuun alussa ostamani varret ovat vieläkin ihan kuosissa eli kukkakauppaan ei tänään tarvinnut kiirehtiä. Sen sijaan kotia  koristamaan ja perjantaita piristämään ostin tämän ihana vanerisen pikkulinnun!

Lintu on kotimaisen Lovi Oy:n valmistama ja ollut tuotannossa jo käsittääkseni useammankin vuoden, mutta enpä ole ennen juuri tähän lintuun törmännyt, vaikka osa yrityksen muista tuotteista tuttuja onkin. Lintu tulee litteässä pakkauksessa, jonka voi postittaa. Hieno idea ja toimii vaikka joululahjana, jos ystävälle jotain kivaa haluaa kätevästi lähettää! 






















Sekin tässä linnussa on hyvää, ettei se pelota tälläistä lintufoobikkoa! :) Linnun kaverina kotiin hankin myös palan ihanaa Artekin H55 kangasta, se toivottavasti pääsee ompelun alle viikonloppuna. Ja joo, jotain ihan niinkin kekseliästä kun tyynyt on suunnitelmissa! ;)

Ihanaa perjantai-iltaa! Täällä se tarkoittaa ainakin pitsaa, pikasiivousta ja puhtaita lakanoita!

-Piia

4 kommenttia:

  1. Lähetin kerran tuollaisen linnun yhdelle toipilaalle jenkkeihin, kuulemma tykkäsi ja oli tosiaan kätevä lähettää. Mulla on myös Loven Pikku Myy figuuri, se on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo "mahtuu litteänä pieneen tilaan" on kyllä niin hieno ominaisuus! Erittäin onnistunutta suunnittelua!

      -Piia

      Poista
  2. Ite oon kasaillut pienen vaaleanpunaisen possun aikanani. Olisipa joku, jolle noita lähettää. Tai vielä parempi, joku, joka lähettäisi mulle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta, kyllä minäkin voisin linnulle muutaman kaverin ottaa! ;)

      -Piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.