2013/10/21

Sometimes life gives you roses

Englantilainen sanonta sanoo, että jos elämältä saa sitruunoita, kannattaa ne muuttaa limonadiksi. Joskus taas tuntuu, että elämä yllättää ja ojentaa sinulle kimpullisen ruusuja. Usein kuitenkin "life is what you make it" eli elämä on sellaista, miksi sen itse tekee. Paljon on kiinni omasta itsestä ja katsantokannasta. Ja näin ollen ne ruusutkin on joskus itse kaupasta ostettava.


Joskus ensivilkaisu voi pettää ja asiat eivät olekaan sitä, mitä luulit. Kauneus on pintaa, mutta sisältö on tärkeämpi. Samoin näissä ruusuissa, jotka ovatkin koristekaalia. Kauneutta ja käytännöllisyyttä yllättävissä asioissa.


Iloiseen sekamelskaan lisäsin kimppuun viimeiset, ensilumelta pelastetut mintunoksat puutarhastamme ja nappasin kukkakaupasta vähän vihreää ja kauniin marjaoksan. Ajattele, eivät kalpene yhtään kauniimmille kukkasille vaan puolustavat hyvin paikkaansa kodin kaunistajina.


Kaunista arkea teille kaikille!

-Paula

14 kommenttia:

 1. Kaunista! Kaunis arki näkyi myös tarhareissun varrella, kun aurinko paistoi kuuran peittämään maahan. Kaunis maanantai. Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on mielesäni nyt jotenkin surullisen kaunis, kun pakkanen tekee jo tuhojaan. Toivottavasti sinulla on ollut ihana viikko!

   -Paula

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Aika iloinen sekakimppu tästä lopulta tuli.

   -Paula

   Poista
 3. Siis todella hieno! Näyttää jopa kauniimmalta kuin oikeat ruusut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä itse asiassa en niin edes ruusuista piittaa, mutta näistä kyllä.

   -Paula

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä sitä valoakin on, että saa kuvia otettua.

   -Paula

   Poista
 5. Kaunis kimppu :) Täytyy muistaa tuo englantilainen sanonta, jos tulee vastoinkäymisiä ja itse tehty sitruunalimonadi onkin tosi hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sananparsissa on totuuden jyvänen, eli vastoinkäymiset eivät saisi lannistaa.

   -Paula

   Poista
 6. Ihana kimppu ja tuntuu, että näin iltojen (ja aamujen) pimetessä, pitää muistaa niitä kivoja ja postiivisia asioita, eikä vain synkkiä ja kurjia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään selvitä kevääseen arjesta nauttien. Se on kyllä paljon helpommin sanottu kuin tehty!

   -Paula

   Poista
 7. Ovat kauniita <3. Kirjoittelin koristekaalista omaan blogiin myös taannoin: http://sivusilmailya.blogspot.fi/2013/09/aurinkoa-syksyyn.html. Eivät muuten pysy sisällä montaa päivää hyvänä, kannattaa siirtää ulos. Siellä kukoistavat piiiiiitkään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.