2014/03/19

huivista viltiksi
Huomasin käydessäni paikallisen Piecesin loppuunmyynnissä hyllyllä kauniin vaaleanpunaisen huivin harmailla timanttikuviolla. Huivissa yhdistyy yksi tämän hetken lempiväreistäni ikisuosikki harmaan kanssa ja kun kuvio on vielä trendikäs timatti ei 12 euron ostopäätöstä kovin kauan tarvinnut miettiä.

Koska huivi osoittautui lähemmällä tarkastelulla valtavan suureksi, mittaa noin 135 * 135 cm, ei kassalta lähtenytkään minulle mukaan huivi vaan torkkuviltti! Nyt kaunis huivi/viltti makoilee makuuhuoneen sängyllä ja sopii sinne mielestäni oikein hyvin ja voihan sen siitä tarvittaessa yllensäkin kiskaista jos äkillinen jättihuivin tarve iskee! :) Löytyykö teiltäkin kotoa asioita, jotka ovat päätyneet ihan eri käyttötarkoitukseen kuin alkuperäinen?

-Piia

16 kommenttia:

 1. Tosi ihana viltti - tai siis huivi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä niin väliä kumpi on kun ihana kuitenkin! ;D

   -piia

   Poista
 2. Hieno huivi! Ei noita muunvärisenä sattunut olemaan... Minulla on myös yksi jättikokoinen huivi torkkupeittona. Tosin kesällä se toimittaa joskus sarongin virkaa, ja on se ollut lapsen leikeissä telttanakin ;). Lisäksi meillä on vanha uunipelti (lisäosin varustettuna) tauluna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan paikallisessa muita värejä huomannut :/ Meilläkin tämä on toiminut jo jos jonkinlaisena roolivaatteena! :D Uuninpelti taulu kuulostaa mielenkiintoiselta, minulta löytyy taulusta vanhoja avaimia.

   -piia

   Poista
 3. Ompa kaunis! Väri on kyllä herkullinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sävy on kyllä tuossa vaaleanpunaisessa. Ja harmaassakin :)

   -piia

   Poista
 4. Nätti huiviviltti! Näyttäis myös ihan minulta - oliskohan loppuunmyynnit vielä käynnissä ja huiveja hyllyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin vielä toissapäivänä näytti näitä hyllyllä olevan! Pikapikaa vaan katsomaan! :)

   -piia

   Poista
 5. Ihana koti! Oli ihanaa eksyä tänne. En tiedä miksi en pääse liittymään lukiaksi, kun tarkoitus olisi tulla kurkkimaan uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! :)
   Onpa kummallinen juttu tuo lukijaksi liittyminen? Toivottavasti oli vaan joku hetkellinen häiriö ja onnistuisi uudella yrittämällä! Ilmoittele jos ei edelleenkään onnistu niin täytyy katsoa osataanko asialle jotain tehdä, vaikken ainakaan minä tuossa koodaamisessa erityisen lahjakas ole...

   -piia

   Poista
 6. Kaunis huivi vilttinäkin! Esimerkkinä esineiden uusiokäytöstä minulla on samovaari kukkaruukkuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, samovaari-kukkaruukku on varmasti mainio! :)

   -piia

   Poista
 7. Pakko oli juosta kaikki Helsingin Piecesiä myyvät liikkeet läpi ja hakea samainen huivi kotiin. Pääsee myös torkkupeiton hommiin kunhan kylmimmät säät on selätetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! :D Hienoa, että löysit oman kappaleen! :)

   -piia

   Poista
 8. Kauniit värit yhdessä toi harmaa vaaleanpunainen. Miellyttää silmää kovasti paljon. En oikeen ite osaa käyttää murrettuja sävyjä tai pastelleja, mutta ehkäpä se kelkka kevään tullen tästä kääntyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tuo vaaleanpunainen oli pitkään rajoittunut vain tyttären huoneeseen, vaikka olen siitä aina pitänyt ja omassa pukeutumisessakin jonkin verran käyttänyt. Nyt se on sitten lähtenyt leviämään, saas nähdä kuinka kauan ennen kuin talon miesväki älähtää! ;D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.