2014/03/27

kotipäivä


Pääsin osingoille näihin Paulan teettämiin ihaniin hexagoneihin ja tänään, kun kiireinen työaamu vaihtuikin kiireettömäksi kotipäiväksi flunssaisten lasten kanssa, on ollut aikaa miettiä mistä paikka hyllylle löytyisi. Todennäköisesti hylly sijoittuu olohuoneeseen, mutta mitä sille kaveriksi, siinäpä lisää pohdinnan aihetta.Ja vaikka kaapit jo pursuavat keskeneräisiä käsitöitä, pistin kuitenkin aamulla kettinkiä koukulle Virkkurin ohjeilla, ihan vaan varmuuden vuoksi, ettei pääsisi tekeminen loppumaan! :D Lounaaksi taas on ahmittu niin muna-avokadoleipiä kun uusimpia sisustuslehtiä. 


Päivään kuuluu myös linnunpöntön tiirailua (likaisista) ikkunoista. Tarjolla olisi uusi ja laadukas yksiö, tiaiset tervetuloa!


-Piia

6 kommenttia:

 1. Kiireetön kotipäivä ei kuulosta hassummalta, vaikka flunssa tietenkään ei ole niin kiva juttu. Täällä kans kettinkiä koukulla tällä hetkellä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tälläiset kotipäivät kivoja ovat, vaikka tosiaan ilman flunssaa vieläkin parempia, mutta kun yllättäen tulevat voi tekemisen keksiä sen mukaan kun just silloin huvittaa! :)
   Olen tuota kettinkiä jo pitkään miettinyt tekeväni ja nytpä viimein sain aikaiseksi, aika koukuttavaa! :D

   -piia

   Poista
 2. Hei! Mitä lankaa/kudetta käytit tuossa kettingissä? Virkkuri-kirjassa käytettyä kudetta en ainakaan googlettamalla löytänyt. Kivoja kuvia ja DIY-juttuja sinulla :)

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne! Valitettavasti tuon langan vyötteet on hävinneet jo aikaa sitten enkä muista tarkalleen mitä tuo on, mutta muistaakseni taitaa olla bambua tms. olen nimittäin tätä tiskirättejä varten ostanut ja sitten se on vain jäänyt käyttämättä. Kauhavan Kangas-aitalla on ainakin iso valikoima kuteita, esim. mini-ontelokude voisi toimi kettingissä.
   Ja kiitos, mukava jos löytyy insipiroivia juttuja! :)

   -piia

   Poista
  2. Heippa! Tavallisella puuvillalangalla tein nyt kokeilua. Hieman hitaampaa kuin kuteella, mutta ihan kivaa tulosta tulee silläkin. Ehkä vielä käyn katsastamassa tuon mini-ontelon. Kiitti vinkistä :)

   Anne

   Poista
 3. Kokeilut kannattaa aina! :) Minä olen kirjovirkkailut ihan villalangallakin, mutta kyllä kude noista tosiaan nopein on.

  -piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.