2014/03/29

Hei Ville, tää on sulle!


Ville Haapasalo on aika cool tyyppi. Aikamoinen elämä ja mielettömiä juttuja kerrottavana. Mieheni huomasi reilu kuukausi sitten Ville Haapasalon tv-sarjaan liittyvän pipokisan ja lupasin hänen puolestaan neuloa siihen pipon. Pipon olisi pitänyt olla valmis maaliskuun alussa, mutta kuten tuossa aiemmin kirjoittelin, kaikenlaiset neuleprojektit meinaavat juuri nyt junnata ja niinpä ei tämäkään pipo kisaan asti ehtinyt. Ja eipä siinä, kisaan oli tullut yli 300 pipoa ja voittajapipokin oli ihan Villen näköinen, joten onnittelut sinne!

Mutta tähän minun pipooni. Ensin valikoituivat värit, jotka ovat minusta ihan villemäiset. Tämä jälkeen malliksi tämä samanmoinen kun jo kolmisen vuotta sitten olen miehelleni neulonut ja joka on siitä saakka ollut ahkerassa käytössä, joten arvelin sen sopivan Villellekin. Ja eikös tuo pipo kaikkinensa kuvankin perusteella ihan Villeltä näytä? ;D Eli Ville, jos luet tätä ja tykkäät piposta, niin pistä meiliä ja laitan pipon sulle tulemaan!

Mukavaa ja aurinkoista lauantaita Villelle ja muille! :D
-Piia

18 kommenttia:

 1. Ihana postaus:D Ja on muuten todella villemäinen pipo! Hieno!!!

  VastaaPoista
 2. Meillä tuo sama kirja ja sitä luettiin ennen joulua. Neiti silloin 2,5v ja lueskeli jotakin Mauri Kunnaksen keittokirjaa ja huudahti tärähtäneen lihavan koiran kohdalla "KATO! VILLE SAAPALO! MÄ LÖYSIN!" Nyt useampi kk myöhemmin otti samaisen kirjan ja jälleen iloisena huudahti "TÄÄLLÄ SE VILLE SAAPALO OLI!". Ja kyllä, hän tunnisti tyypin myös tästä postauksesta. Ei vielä ensimmäisestä kuvasta, mutta toisen kohdalla tuli tuttu huudahdus ja iloinen jälleenkohtaaminen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheheh, ihana tarina! :D Enkä usko, että Ville pistäisi yhtään pahakseen vaikka häntä verrattaisiin Mauri Kunnaksen piirämään tärähtäneeseen koiraan! :D

   -piia

   Poista
 3. Niin hyvä juttu ja pipa! Niin Villemäinen. Parempi kuin voittanut. Paljon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :D Hitsi kun valmistui vaan vähän liian myöhään!

   -piia

   Poista
 4. Heh, hauska! Ja hieno siitä tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan odotellaan sitten Villen yhteydenottoa! ;D

   -piia

   Poista
 5. On kyllä niin Villen näköinen pipo :D

  VastaaPoista
 6. Ihavvitsin hyvä tuo eka kuva!! Oon tuijottanu sitä jo moneen otteeseen. :D

  VastaaPoista
 7. Onpa miehekäs pipo. Neuloisin oitis omalle ukolle, jos rustaat joksus ohjeen :) Mun silmään tämä on parempi ja villemäisempi kuin voittajapipo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! :) Täytyypä laittaa ohjeen rustaus siis harkintaan!

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.