2014/03/13

keväiset koristeet

 
 Tuossa pari viikkoa sitten kerroin tuhonneeni lankavarastoja minitupsuja tekemällä. Nämä pienokaiset päätyivät lopulta koristamaan peikonpähkinäpensaan oksia olkkarissamme. Aikaisemmat talviset lumihiutaleet siirsin nyt syrjään, kun ei tuota lunta muutenkaan ole näkyvissä.
 
 
Vähän jännittää, ovatko tupsut kissan mielestä niin houkuttelevasti roikkumassa, että joku päivä kotiin tullessani löytäisin maljakon maasta. Ainakin vielä ovat jääneet katilta huomaamatta. Ehkäpä sekin alkaa olla jo niin vanha ja viisas, että jättää emännän kotkotukset rauhaan.

 
Piia kirjoitti aikaisemmin lempinäkymästään ja tämä olkkarin kulmaus taitaa olla minun lempinäkymiäni, vaikka onkin hieman piilossa. Sen jälkeen kun teetätin sinne tuon seinään kiinnitettävän pienen DVD-kaapin, on nurkkaus ollut mielestäni ihanan keveä ja seinänän Piniwini-hyllyt ovat edelleen mielestäni vekkuleita.
 
Vieläpä hieman arkirutistusta ennen odotettua viikonloppua. Onneksi aurinko auttaa hieman jaksamista näiden ympäripyöreiden hulinapäivien kanssa. Voimia teille muillekin!
 
-Paula
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.