2014/03/26

muovia keittiöönKävi perinteiset - vein tavaroita kirpputorille myytäväksi ja tietenkin kävelin kassan kautta ulos kun naapuripöydän keltainen Sarvis oli välttämättä ostettava kotiin. Se on kirkas kuin kesäaurinko, hyvän kokoinen ja loistokunnossa, minusta ihan hyvä ostos 1,50 eurolla vaikka mitään ei kotiinpäin pitänytkään lähteä.


Toinen viime aikainen muovinen hankinta keittiöön on jo jonkin aikaa mietteissä ollut Orthexin yrttiruukkusysteemin tai oikeastaan tässä tapauksessa kaksi yrteille tarkoitettua kestokasteluruukkua ja ruukuille sopivan tarjotin. Käytän jonkin verran yrttejä ruuanlaitoissa ja erityisesti ilman basilikaa en tule toimeen, sitä löytyy joka aamu leivän päältä, joten toimivalle yrttisysteemille on ollut kysyntää. 

Hinnoittelu paikallisessa Prismassa aiheutti vähän ihmetystä, sillä paketissa myytävä kolme ruukkua + alusta setti oli noin 10 euroa kalliimpi kuin samat osat erikseen ostettuna. Liekkö ollut hintalapussa painovirhe tai sitten pakkauspahvi on nykyisin aika kallista. Reilun viikon kokemuksella vaikuttaa kuitenkin erinomaisen toimivalta kahvikuppi ja pohjalle vettä -systeemin jälkeen.

Aurinkoisella kulholla ja ihanilla vihreillä yrteillä on toivottavasti myös positiivinen vaikutus lievään kevätväsymykseen, jota viime aikoina on ollut havaittavissa. Onneksi aurinkokin paistaa ja linnut livertävät kevään merkiksi, josko näistä saisi energiaa saada esimerkiksi nuo lukuisat kesken jääneet neuleprojektit viimein loppuun, sopivasti kesäksi! ;)
 
Aurinkoista keskiviikkoa toivotellen, 
-Piia

16 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Minäkin olen halunnut tuon Orthexin yrttisysteemin meille, mutten ole vielä törmännyt siihen kaupassa. Pitääkin etsiä (ja katsoa, täytyykö ottaakin ne irto-osat, jos hinnoittelu on tuollaista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo yrttisysteemi on semmonen sisustukseen sopiva mutta toimiva synsteemi, hintakaan ei ole paha, siis ainakaan irto-osilla! ;)

   -piia

   Poista
 2. Kivat muovit :) Aika edullinen löytl tuo Sarvis! Itse olen maksanut tuosta kannellisena muistaakseni 10€ ellen ennemmän... Kannatti ehdottomasti napata mukaan siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinja! :) Yllätyin kun googlailin noita Sarviksia että osa jo aika hinnoissa on, täytyy siis pitää vastedeskin silmät kirpulla edukkaita löytöjä varten auki!

   -piia

   Poista
 3. Ihanaa nostalgista muovia! Pitäis varmaan käydä itsekin tutkimassa äidin kaappeja aarteiden toivossa.

  Sulla taisi nuo yrtit olla ikkunalla? Siinä on yksi meidän keittiön suuria ongelmakohtia, ei suoraa auringonvaloa yrteille :/. Siitä ne taitaisivat tykätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitien ja anoppien kaapeissa ne parhaat muovit taitavat olla! :D
   Yrtit ovat ikkunalla, tosin vain aamuauringossa, mutta hyvin ovat siinä viihtyneet.

   -piia

   Poista
 4. Oi mikä löytö tuo Sarvis!
  Kyllä olisi meillekin lähtenyt tuohon hintaan!
  Mahtava väripilkku :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo kirpparilta löydetty astia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä varmasti kirpuilta löytyy enemmänkin, kannattaa pitää silmät auki! :)

   -piia

   Poista
 6. Keltainen sarvis <3 Kiva keväinen aurinko-astia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä tämän myös punaisena huolisin! ;)

   -piia

   Poista
 7. Mä haaveilen tosta yrttisysteemistä uuteen kotiin ja kiva tietää mistä sitä voi lähteä metsästämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prismasta tosiaan ainakin löytyy, tosin sitä hintaa kannattaa vähän katsella.

   -piia

   Poista
 8. Kiva on! Ja tietysti just täydellinen väri! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jotenkin en ole yllättynyt, että keltainen iskee sinuun! ;)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.