2014/03/11

toinen tupsupää


Ihana keväinen valo antaa voimia, mutta muuten mennään nyt töissä niin kiireisesti, että bloggaaminen ja muut harrastukset kärsivät. Tällä viikolla meillä toteutetaan nimittäin isoa voimanponnistusta henkilökunnan ja opiskelijoiden kesken yrittäjyyteen liittyen. Homma on antoisaa, mutta rankkaa.


Tämä pipo valmistui jo aikapäiviä ennen tyttären vastaavaa palmikkopipoa. Sen kuvaaminen vain jäi, kun malli ei ole yhtä kuvauksellinen kuin nuorempi painoksensa ja kuvaajaksi tarvittaisiin aina toinen käsipari. Nämä saatiin vihdoin räpsäistyä auringon jo laskiessa mailleen.
 
 
Lankana on sama Cascade Superwash Sport Titityystä ja värinä on talvitakkiini matchaava tummansininen. Palmikkokuvio on simppelimpi kuin tyttären pipossa.
 
Palmikkoneuleisiin on pyydetty ohjettakin ja yritän ainakin tuon vaaleanpunaisen pipon kaaviota teille piirrellä. Koneella sen tekeminen osoittautui vain haastavaksi, joten jos kenelläkään on vinkkiä, milä (ilmais)ohjelmalla saisi palmikkokaavioita, niin kertokaahan tai muuten pitää piirtää ihan vanhanaikaisesti käsin!

-Paula

7 kommenttia:

 1. Kiva pipo! Samoin kuin takkisi näyttää hyvältä, ainakin mitä näistä kuvista näkee, onko minkä merkkinen ja milloin ostettu? - nimim. epätoivoinen takinmetsästäjä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos. Takki on Didriksonin ja kiireinän uranainen/äiti shoppaillut tietty Prismassa. Olen kyllä tykännyt.

   -Paula

   Poista
 2. Kauniita palmikoita! Samanlainen kaavioidenteko-ohjelma olisi mullakin hakusessa, joten en voi auttaa, mutta toivotaan, että joku muu osaa vinkata. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis on tämäkin pipo. Kuvan saaminen ei tosiaan aina ole ihan yksinkertainen juttu. Meillä ei tuo neitikään suostuisi enää kuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan lastenkin suhteen vaihtelee ja toisaalta itsekin on tarkka siinä, millaisia kuvia lapsista julkaisee.

   -Paula

   Poista
  2. Niinpä. Siinä on monta asiaa pohdittavana.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.