2014/03/04

aulan väripesu

 
Tuolla Facebookin puolella viime viikolla pohdinkin värivalintoja. Rakennusvaiheessa oli valintoja ja stressiä ihan riittämiin ja aikaa ja voimia hyvin rajallisesti leikki-ikäisen ja mahassa pyörivän kuopuksen takia. Päästimme siis itsemme helpolla värivalinnoissa ja pienin poikkeuksin ohjeemme maalareille oli: valkoista. Seinät ovatkin pääsääntöisesti ihan puhtaan valkoiset. Valinta oli hyvä ja tässä asuessa olemme rauhassa katsoneet, mitä väriä mihinkin tulee - tai tuleeko ollenkaan.
 
 
Hiihtolomaviikonlopuksi olikin suunniteltu aulan seinän sävytys. Minä valitsin värin ja lähdin lasten kanssa mummolaan, mies maalasi. Aula on haastava, koska seinä on pitkä ja korkea ja yhteydessä lähes kaikkiin muihin tiloihin. Muiden seinien valkoisen rinnalla taas monet vaaleatkin sävyt näyttävät tummilta.
 
 
Pitkän harkinnan jälkeen päädyin keskimmäiseen sävyyn, eli Tikkurilan Shaali Y467. Kotiin palattuani olin hyvinkin tyytyväinen lopputulokseen. Joissan kuvissa sävy saattaa taittaa vaaleanpunaiseen tai jopa violettiin, mutta minun silmääni se on kyllä rauhallisen ruskeanharmaa.
 
 
 
Hiihtoloma meni minulta muuten kyllä pitkälti sairastaessa. Eilen kömmin lopulta lääkäriin, joka määräsi ankaraan sävyyn lepoa ja kipulääkkeitä. Flunssaa, keuhkoputkentulehdusta, revähtänyt lihas, mitänäitänyton. Yrittäessäni makoilla sohvalla tulin nyt luoneeksi muutaman albumin Styleroomiin, jos kotikuvat kiinnostavat enemmänkin. Blogi kun kuitenkin keskittyy enemmän muihin juttuihin, niin ehkäpä Styleroomin puolelle tulisi päivitettyä enemmän sisustuskuvia. Minut löytää nyt nimellä piipadoonpaula. Piia lupasi myös tehdä oman profiilinsa heti kuin arkikiireet hellittävät. Toivottavasti kotikuvia kaipailleet lukijamme löytävät niitä tätä kautta.
 
Olen tuon Styleroomin läytön kanssa vielä ihan alkutekijöissään, joten olisi kiva kuulla, joko teitä muita sieltä löytyy.
 
-Paula
 
 

12 kommenttia:

 1. Tulipa kiva! Kyllä tuollaiset pienet sävynmuutokset vaan saavat ihmeitä aikaan.. tai pienet ja pienet, omia seiniäkin suunnittelin maalaavani muutaman vuoden. No, nyt on täälläkin seinät kunnossa :) Mukavaa tiistaita sinne. Lepäillään molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on lopulta pieni homma, mutta suunnitteluhan se työlästä on! Joo ja lepäily on tosi hankalaa.

   -Paula

   Poista
 2. Minä sut Styleroomista jo ehdinkin bongata. Mulla on remppapäiväkirja siellä, kun en jaksa blogia päivittää tässä kaaoksessa :) Vielä on vaan purkukuvia, mutta päästään sitä kohtapian rakentamaankin, rintamamiestaloamme siis :) Tervetuloa katsomaan, nimellä Saarela :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, napsautinkin seurailemaan, miten projektinne etenee!

   -Paula

   Poista
 3. Oikein hieno tuli eteisen seinästä! Varmasti myös käytännöllinen väri eteisen seinään. Jos nämä meidänkin roomit sais joskus styleiksi, niin voisi harkita styleroomiinkin kuvaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö se asumisen kanssa ole just sellaista, että yhden nurkan saa kuntoon niin toisesta reunasta saa taas aloittaa. Koskaan ei tule valmista tai styleä, ainakaan meillä ;)

   -Paula

   Poista
  2. No teillähän oli styleä <3 Onneksi kuvaamalla voi valita ne kohdat, jotka itseä miellyttää. Ja muunneltavaahan Se kaikki olla pitää. Odottelemme tässä uusia ovia ja ikkunoita, jos sitten saisi taasen uutta intoa...

   Poista
  3. Ikkunat ja ovet kuulostavat kyllä hyviltä lähtökohdilta ;) Minusta tuntuu, että sisustamisessa vain muutos on pysyvää. Ja mies raukka kun luulee, että tästä tulee joskus valmistakin!

   -Paula

   Poista
 4. Onpa hieno savy! Sopii hyvin valkoisten kalusteiden kanssa. Just sopivan erilainen etta valkoinen tulee hienosti esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen aika tyytyväinen myös, vaikka eihän sitä tiedä, koska taas muutan mieleni :)

   -Paula

   Poista
 5. Kaunis väri! Meillä harmaita hiuksia aiheuttaa punainen ruokailutilan seinä. Tekisi mieli maalata se piiloon, mutta sopivasta väristä ei olla päästy vielä yhteisymmärrykseen. Ja seinä on alkuperäisessä 70-luvun asussaan ja aikakauden fiilistä ollaan kuitenkin haluttu vähän säilyttääkin, tämäkin on vähän jarruttanut mun maalausintoa. Muuten olisin jo sutinut seinän piiloon ihanmillävaan.

  Kiitos valtavan inspiroivasta blogista, olen napannut täältä jo niin paljon ideoita että ihan hävettää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Ihanaa kuulla, jos joku saa täältä vinkkejä. Itsekin saa inspiraatiota milloin mistäkin: on tämä blogimaailmakin niin ihmeellisen avara.

   Värit ja sävyt ovat kyllä vaikeita. Tällä hetkellä olen hirmu tyytyväinen löydettyäni mieluisan sävyn, joka on lämmin, mutta riittävän vaalea sopiakseen kylmän tummanharmaan lattian kaveriksi. Toivottavasti tämä fiilis kestää!

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.