2014/08/15

sinisen sävyjä


Koska lomalla on aikaa tehdä kaikkea kivaa, kuten kasata sinisiä tavaroita pöydälle! :D Kasaamiseen inspiroi SodaStreamin hauska leiki väreillä -kisa, jonka taas kaverin blogista bongasin. Facebookista löytyy lisää aiheesta sekä äänestys, johon tämänkin kuvan lykkäsin. Houkuttaisi tietenkin kokeilla, mitä muista väreistä syntyisi, mutta nyt perjantai-illan kunniaksi keskityn pepsiin ja juustonaksuihin! Mukavaa iltaa ja alkavaa viikonloppua!

-Piia

14 kommenttia:

 1. Hei siellä on keksitty sama juttu, joka on yhtenä leikki-ideana Leikki vieköön! -kirjassa, josta juuri blogissani eilen kirjoittelin. Käyhän osallistumassa arvontaan, jos aikaa tehdä kaikkea hassua on liiaksikin ;)

  P.S. Muutaman vuoden tauon jälkeen sininen iskee taas lujaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun olisikin aina samalla tavalla aikaa leikkiä! :) Loma on tänä vuonna lyhyt ja syksyksi edessä sellainen pieni diblomityöurakka...

   -Piia

   Poista
 2. Kauniita sinisiä. Ja sopii niin hyvin sinisiin loppukesän iltoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! Yllättävän paljon sinisiä löytyi kotoa! :)

   -piia

   Poista
 3. Kyllä tälläisiä kauniita sinisiä asetelmia katseleekin ihan mielellään. :) Sininen tosiaan tuntuu pitkän ajan jälkeen mieluisalta. Etenkin tumma, mustikansininen viehättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama minulla sinisen kanssa, mutta tosiaan ei enää ikinä takaisin siniseen sohvaan ja pöytään jajaja... Vaatteissa sen sijaan sininen on ollut minulla aina hyvä kakkonen mustan jälkeen! :)

   -piia

   Poista
 4. Ihana kuva. Täällä olen itse huomannut harkitsevani sinisen takaisin ottamista sisustukseen. Onko se ikä vai mikä, kun se taas kiehtoo?!? :) Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! Ehkä siitä edellisestä sinisestä kaudesta on jo tarpeeksi aikaa eli taitaa se olla se ikä sittenkin! ;)

   -piia

   Poista
 5. Sininen ei ole lempivärejäni, mutta kuvasi saa sinisenkin tuntumaan sangen herkulliselta väriltä. Toisaalta sinisiä sävyjä on niin paljon, että jokaiselle löytyy varmasti omaan sisutukseen sopiva väri. Nyt näkyy sisustuksissa aika ärhäkänkin sinistä tehosteena ja se tuo hyvin esiin muita värejä. Kontrastit ovat sisustuksessa aina hyvä juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukeutumisessa pidän sinisestä, mutta sisustuksessa se on ollut vuosia vähemmällä ja nytkään ei ole sitä tullut oikeastaan hankittua, mutta yllättävän paljon sitä kotoa sitten kuitenkin löytyi!

   -piia

   Poista
 6. Ihana sininen kollaasi.
  Mulla myös alkamassa sininen kausi, äkkiarvaamatta ostin sinisen verhon ja kohta huomasin kantavani kotiiin myös sinistä tyynyä. Ihmeiden aika ei ole ohi!

  Mukavaa vkonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, siinä onkin jo aika paljon sinistä! :)

   -piia

   Poista
 7. En oo yleensä sinisen ystävä, mutta tykkään. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.