2014/08/26

eskarilaisen huoneessa

 
Tuo edellisen postauksen pieni jumppaava neitonen aloitti muutama viikko sitten eskarin! Ihanaa kun lapset kasvavat, mutta onhan se samalla niin haikeaa. Kyllä sitä kyyneleitä joutui nieleskelemään kun pieneen selkään isoa uutta eskarireppua mallattiin!
 
 
Tyttären huone on pysynyt jonkseenkin samassa hyväksi havaitussa sisustuksessaan jo jonkin aikaa. Verho vaihtui tovi sitten Marimekon vaaleanpunaisesta satulasta valkoiseen pellavaverhoon ja päiväpeitoa, jonka viime talvena ompelin, on viime aikoina käytetty valkoinen puoli päälle päin.
 
 
Jotain pientä kivaa on kuitenkin aina mukava vaihteluksi keksiä ja teippasinkin seinään sängyn viereen kultaisella teipillä pienen pilven, joita löytyy myös sängyllä tällä hetkellä olevista tyynyistä. Idean pilveen nappasin Asuntomessuilta Hennan kauniin kodin lastenhuoneen seinältä.
 
 
Myös seinällä oleviin kehyksiin vaihdoin vähän sisältöä, jota löytyi Kiddosta sekä kaapin perukoille jääneen Virkkukoukkusen-julisteen muodossa. Ensimmäisen kuvan ihana mosaiikkityö on tyttären omaa käsialaa, ehdottomasti yksi isoimmista aarteista hyllyllä olevan pokaalin lisäksi! Alla olevassa kuvassa roikkuvan kauniin koristeen tytär taas sai Katjalta lahjaksi.
 
 
Ja kyllähän eskarilaisen seinältä ne Robinit ja Isac Elliotin julisteetinkin löytyvät, mutta ne on teipattu toistaiseksi vaatekomeron oveen, etteivät ihan ensi näkemältä äidin esteettiseen silmään osu! ;D Näin ei varmasti enää kauan ole ja äidin on tottakai tyytyminen huoneen asukkaan omaan makuun, mutta toistaiseksi huoneessa viihdytään hyvin tässä yhdessä hyväksi todetussa sisustuksessa!

-Piia

10 kommenttia:

 1. Herttainen huone pienelle eskarille. Pilvi-idea on hauska. Sillähän vois myös peittää tapetin huonot kohdat. Tuli vaan mieleen, kun huomasin pienen palkeenkielen juurikin sängyn yläpuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, teipillä voisi tosiaan korjata tapetin tai peittää muuta suttua tai töhryä seinissä, loistava idea! :)

   -piia

   Poista
 2. Kaunis on pilvi ja niin poutasen näköinenkin :)

  VastaaPoista
 3. Niin kivan näkönen sänky! :) Täällä ollaan esikoiselle ettimässä uutta sänkyä ja tuo kiinnitti huomion, kenenhän valmistama tuo on?

  VastaaPoista
 4. Sänky on Ikealta. Ollut hyvä käytössä, varsinkin kun nuo laatikot vetävät valtavan määrän roinaa! :D

  -piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.