2014/08/05

arkinen ilme

 

Ruokailutilan arkisempi ilme: ei harkittuja kattauksia, ei kukkaasetelmia, pöytäliina silittämättä. Toki useasti arkena ollaan ihan ilman pöytäliinaakin. Nyt kuitenkin halusin herkutella Kyyjärven Paletin Marimekosta ostamallani Isot kivet kankaalla ja ompeln sen liinaksi. Kolme metriä kangasta taittuu toki verhoksikin tarpeen mukaan myöhemmin.

 
Tämän liinan kanssa seinällä oleva, samalla kuosilla oleva akustiikkalevyn virkaa toimittava taulu tuntuisi olevan kuin omalla paikallaan. Jo tovin olen miettinyt tuohon seinälle jotain muuta, lähinnä siksi, että se näkyy olohuoneeseen saakka, mutta vielä ei ole välähtänyt. Saikohan se nyt vähän lisäaikaa?

Viimeinen viikko lomaa menossa. Eih!

-Paula

6 kommenttia:

 1. Oikein ihana arkinen ilme, kivasti täydentävät toisiaan :) Meillä kyllä aika ahrvoin jaksetaan pöytälinoja silitella saati, talvella varsinkaan, kukkia asetella - ihan perus setillä mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en silitä mitään muuta kuin äärimmäisessä pakkotilanteessa :)

   -Paula

   Poista
 2. Kivan näköinen kokonaisuus, ja johan on arki kauniimpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se arkihan olisi se tärkein juttu ja kyllä, hullaannuin tähän väriin!

   -Paula

   Poista
 3. Hyvin käy yksiin! Mulla on työn alla aulan akustiikkaongelma. Jotain pitäisi keksiä: ostaa kaupasta/tehdä itse, pyöreitä/neliöitä... Ei käy aika pitkäksi tätä suunnitellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akustiikka on meilläkin iso ongelma. Itse asiassa myös matto olisi hyvä tuohon vähentämään kaikumista, mutta ruokapöydän alla? Jaiks!

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.