2014/08/27

sisustusbloggaajien kirpputori ja myyjäiset

 
Olimme mukana Jyväskylässä elokuussa järjestetyllä blogikirppiksellä, joka ylitti kaikki uskaliaimmatkin odotukset onnistumisellaan. Blogikirppikselle mallia oli otettu huhtikuussa Helsingissä järjestetystä sisustusbloggaajien kirpputorista, jolle on nyt syyskuussa luvassa jatkoa ja minäkin pakkaan läjän tavaraa autoon ja hurautan veturitalleille kirppistelemään!
 
Toinen sisustusbloggajien kirpputori ja myyjäiset järjestetään 13.9.2014 ja paikkana on Pasilan Veturitallit (Tallikatu 34, 00520 Helsinki). Mukana on lähes 30 eri sisustusbloggaajaa ja onpa mukava olla tässä joukossa mukana! Valitettavasti blogisiskoni Paula ei pääse osallistumaan, mutta onneksi täältä keskisestä Suomesta lähtee mukaan muutamia ystäviä ja saankin matkaseuraa Katjasta ja Heidistä ja onhan paikalla myös vanha kirppiskonkari Rilla. Luulen, että luvassa on huippureissu!
 
Jos et ole sitä jo tehnyt, niin klikkaa itsesi tapahtuman FB-ryhmään ja pysyt ajantasalla tapahtumasta ja löydät listan kaikista mukana olevista blogeista! 
 
-Piia

2 kommenttia:

 1. Siellä nähdään siis! Myymään en nyt tule, mutta kiertämään kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva juttu! :) Voidaan jutskataan siitä Tampereesta! ;)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.