2014/08/28

erilaiset yhdessä

 

Lähdin tekemään sisaruksille lapasia teemalla "samanlaiset, mutta erilaiset". Ensimmäisistä tuli siksaklapaset näiden koululaisen lapasten mallin mukaan, mutta toisia piti hieman miettiä.


 Päätin sitten tehdä eri värisiä kolmioita vähän samaan tyyliin kuin näissä harmaan hiirulaisen kotisukissa. Näissä pienemmissä mallikerta on tosin vain kuuden silmukan ja kolmen kierroksen kokoinen.

Sää on sateinen ja kalsea, mutta välillä aurinko pilkottaa. Koskahan on aika lapasiin siirtyä? Tänäänkin satoi kaatamalla ja sitten on aurinko paistanut ihanasti, mikä lupaa hyvää kotikujamme Venetsialaisia silmälläpitäen. Muutenkin meillä vaivaa ilmeisesti vähän kesän jälkeinen matalakausi. Työt ovat alkaneet, mutta ei ihan vielä täysillä tarvitse mennä sielläkään, neulonnan aika ei ihan vielä ole, mutta kodin sisustuskaan ei tarjoa mitään uutta ja ihmeellistä. Ainut millä saralla tapahtuu on tuo treenaaminen ja siellä mennään nyt (minulle) huimaa vauhtia, mutta se ei ole tämän blogin paikka se. Tietäkäätten kuitenkin, että olette ajatuksissani ja käyn myös ahkerasti kurkkimassa blogejanne, vaikka en aina kommenttia jätäkään. Josko se tekeminen ja inspiraatio vielä sieltä löytää minutkin.

-Paula

5 kommenttia:

 1. Osuit asian ytimeen, minulla ihan samantapainen tilanne ja tunne, vähän odottava fiilis, että mihinköhän suuntaan tämä syksy meidän elämää vie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy yrittää luottaa siihen, että kellumme oikeaan suuntaan. Syksyt on vissiin vähän, no, tämmöisiä.

   -Paula

   Poista
 2. Kiitos ja toivotaan, että ei vielä hetkeen!

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.