2014/08/18

sininen ja keltainen

 
 
Viikonloppuna aamupalakin voi näyttää tältä. Kävimme Piian ja lasten kanssa lähimetsässä poimimassa mustikoita ja tuoreenahan ne maistuvat parhailta. Lopuista pyöräytin pari mustikkapiirakkaa ystävien iloksi ja toinen jäi vielä töihintuomiseksi. Ennen puoltapäivää näyttää suurin osa huvenneen. Se onkin meidän kahvihuoneeme parhaita puolia: kaikki tuodut ruuat kelpaavat ilman sen kummempia mutinoita. Tästä on iloa myös satunnaiselle leipusille, sillä jaettu kalori on vain puoli kaloria, eikö totta? 
 

Viikonloppuna teroitin jo saksiani tähän kankaaseen, mutta jänistin. Ostin sitä kesän lopulla Paletista metrin verran ja siitä tuli melkein jo kaksi tyynynpäällistä. Mutta onko se liian tylsää ja ennalta-arvattavaa? Voi että, kangas ei tunnu nyt puhuvan minulle, miksi se haluaisi muuntua. Mitähän muuta siitä voisi tehdä?

Hyvää alkanutta viikkoa,

-Paula

6 kommenttia:

 1. Kaunis tuo sinisen ja keltaisen yhdistelmä. Meillä ei näy mustikoita lähimainkaan. Mistähän niitä saisi, ettei tarvitisisi kaupasta ostaa.

  VastaaPoista
 2. Miten olis emännälle essu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea. Mietinkin, että pöytäliinana tuo oliso aivan loistava, kun eivät varmaankaan heti tahrat näkyisi. Tämä emäntä on vaan onneton käyttämään essua :/

   -Paula

   Poista
 3. Mä löysin kangasvarastoistani yhden marimekon sini-keltakuvioisen kankaan ja niin haluaisin tehdä siitä jotain. Mutta mutta. Ei puhuttele kangas minullekaan. Vaikka tuo (minulle) yllättävä väriyhdistelmä houkuttaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on, että jotain kankaita säästää ja jemmaa?

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.