2014/02/21

puuhelmillä viimeistelty liitutauluseinä


Olen haaveillut eteisen pienen seinäpätkän maalamisesta liitutaulumaalilla jo melkeinpä siitä saakka kun talo kolmisen vuotta sitten valmistui. Meillä oli edellisessä asunnossa liitutaululla maalattu seinä ja mieheni ei sen vuoksi ollut kovin innokas uuteen kotiin vastaavaa maalaamaan.


Useamman vuoden taivuttelun tuloksena sain joululomalla epämääräisen vastauksen, jonka tulkitsin myöntymiseksi ja niinpä kaivoin pensselin esiin ja maalasin seinän siltä istumalta.


Jossain vaiheessa sain palautetta yläreunan epätasaisuudesta ja koska puuhelmiä löytyi kaapista vielä läjäpäin, viritin liitutaulun yläreunaan puuhelminauhan. Eipä näy enää epätasaisuus (ainakaan yläreunasssa...) ja musta, valkoinen ja puu luovat keskenään kivaa kontrastia.

Lopputulokseen olen kyllä erittäin tyytyväinen. Musta seinä tuo ryhtiä eteiseen ja toimii myös meidän arjen helpottajana kun lasten harrastuksiin liittyviä ja muita tärkeitä menoja ja muistamisia saa kirjoitettua muistiin, ja riittävän isolla!

Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua!

-Piia

31 kommenttia:

 1. Seinä ja helmet ovat superhienot!

  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis yksityiskohta - saako idean pölliä? :)

  VastaaPoista
 3. Oi, se on upea!

  PS: Minun pitäisi olla siivoamassa asuntonäyttöä varten. Imuri on jo kytketty seinään, mutta kas kun se ei imuroi itsestään... Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki!
   Toivottavasti asuntonäyttö meni hyvin ja otahan iisisti sen imuroinnin kanssa! ;)

   -piia

   Poista
  2. Kiitos, hyvin meni. Juuri hikoilen tässä taas saman asian takia. Onneksi koti ei ollut sotkeutunut pahasti sitten perjantain. Ja nyt on kuulkaa korkeat toiveet, että nämä näytöt olisivat tässä!

   Poista
  3. Pidetään täällä sormet ristissä, ettei enää tarvitsisi näyttöjä pitää! Eikä imuroida! ;)

   -piia

   Poista
  4. Kiitos, se kuule auttoi! ;)

   Poista
  5. Voi mahtavaa, hieno juttu! :D Onnea!

   -piia

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, miäkin tykkään, kyllä kannatti maalata! :)

   -piia

   Poista
 5. Kiva seinä ja erityisesti helmet :-) Minä toteutin meille jääkaapin kylkeen liitutaulun isolla liitutaulutarralla, joka toimii myös yllättävän hyvin. Lisäsin tauluun vielä päälle irtonumerokellon, ja nyt tuo onkin kuin iso kaappikello johon voi kirjoitella :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde, minustakin helmet on piste iin päälle! :)
   Minä kokeilin tähän ensin myös sitä liitutaulutarraa, mutta se ei oikein pysy maalatulla pinnalla, kalustelevyssä toimii ja meillä onkin sitä keittiössä niemekkeen päässä. Kaappikello kuulostaa hauskalta idealta! :)

   -piia

   Poista
 6. Mahottoman kivalta näyttää!! Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 7. aivan ihana! Tykkäsin etenkin tuosta helmi-ideasta. Liitutaulumaali on loistava keksintö. Seinää en ole vielä maalannut, mutta purkkeja ja tarjottimia kylläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! Helmet sopivat kyllä seinälle hyvin! Minäkin olen liitutaulumaalilla myös purkkeja maalaillut, ehdottomasti hyvä keksintö! :)

   -piia

   Poista
 8. Tuo seinä on niin hieno! Hyvä, kun maalasit:)! Ja helmet on mainio lisä ja yksityiskohta! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tumma maali tuohon syvennykseen sopii, tyytyväinen olen lopputulokseen! :)

   -piia

   Poista
 9. Liitutaulumaali on kyllä niin vikkeläliikkeistä, että sitä pirulaista ei teipit pysäytä :D Vaikka ite kuinka teippasin reunat siististi, se luikerteli teippien alle. Hyvin oot saanut helmillä reunan siistittyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä siinä juuri on, semmoista lirua! Mutta tämä peittää hyvin yläreunan, sivuja ei tarttekaan kenenkään sitten kattella! ;)

   -piia

   Poista
 10. Liitutauluseinät ovat suosikkejani. Jos ja kun on se oma talo, niin sinne täytyy tuollainen saada, ehdottomasti.

  VastaaPoista
 11. On tosi hyvännäköinen seinä! Oon miettinyt meille samaa, mutten keksi mihin sen toteuttaisin… :) Helmet tuo jotain jännää seinään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina!:) Jossain vaiheessa mietittiin tähän myös vaihtoehtoa, että olisi maalattu joku levy ja pistetty se seinään, ehkä siitä löytyisi sinulle ratkaisu?

   -piia

   Poista
 12. Onpa täällä taas niin ihana seinä!

  VastaaPoista
 13. Superkiva! Tykkään liitutauluista kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Meilläkin on liitutauluja nyt sekä maalatussa että liitutaulutarran muodossa useammassakin paikassa eli liitutauluista tykkään minäkin! ;)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.